söndag, april 22, 2018

"Jag dricker inte mer än andra"!

Ofta hör man människor säga dessa ord vilka jag har som rubrik idag. De menar ofta vad de säger men lika ofta är det ett självbedrägeri.
Äktenskap vilka börjar knaka  brukar kunna fortsätta en tid till om de bägge delar intresse för att dricka alkohol. Man samlar sig just kring "festen" och då är det inte bara maten det är frågan om. Tom. sexlivet kan fortfarande fungera under ruset hos bägge.
I längden håller aldrig detta sätt att leva, man kommer fram till en punkt när det blir bråkigt och hårda ord säga när man är berusad. Handlingar som aldrig skulle ha gjorts på nykter bog händer och förstör ytterligare för människorna.
Om man är ärlig mot sig själv så måste man våga ställa frågan vad man har gemensamt om man skulle från bägge håll bli nykterister?
Skulle livet bli tomt?
Alla de som följt mig under åren vet att jag aldrig klickar på "gilla" eller något liknande när drickandet av alkohol upphöjs till något bra och lustfyllt.
För mig är sedan många år alkohol en styggelse som bara har förstört mitt och andras liv.
Varför skulle jag stryka mina människor medhårs när de dricker alkohol?
Jag jämställer denna drog med alla andra droger som förstör oss människor.

Nu har jag varit fri i många år och det tänker jag fortsätta med.Varför återgå till något som bara ger ångest ,dålig sömn samt ett dåligt förhållande till sina barn?
Med min kunskap om alkoholism, och att dricka för mycket så vet jag att barn vilka finns med föräldrarna i sådana situationer också tar skada !
Barn reagerar direkt på att föräldrarna låter annorlunda och uppför sig annorlunda, de blir otrygga även om de inte säger något.
Tala med vem som helst i vuxen ålder vars föräldrar drack ofta och kanske destruktivt dessutom så får ni höra vad otäckt de har upplevt sin barndom!
Vi borde inte ha rätten att utsätta barn för detta olustiga att vuxna blir som idioter!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate