söndag, februari 11, 2018

Vilka följder får Sveriges byte av befolkningen?

Sakta men säkert byter Sverige ut sin befolkning och en stillsam undran från mig är vad det kommer att få för följder ? Ingen kan påstå att det här skeendet inte sätter sina spår i vår kultur och levnadssätt.
Kraven från radikala islamister vilka dessutom helt galet har gjort sig till talesmän , med betoning på MÄN, för samtliga boende muslimer i vårt land. Och detta med hjälp av inflytelserika politiker och myndigheter!
Muslimers synsätt på kvinnor är för oss svenskar med vår bakgrund av kamp för kvinnors frigörelse helt och hållet ett steg bakåt till forna tider. Tider vi inte vill ha åter i Sverige.
Religionen ska dessutom hålla sig borta från vårt samhälle där vi uppnått ett sekulärt samhälle där religionen får finna sig i att betraktas som en privat sak.
Att reaktionära krafter inom sv. kyrkan och vissa frikyrkor backar upp islamisternas krav är allvarligt och måste motarbetas.
Frågan är varför dessa kristna kyrkor gör på detta sätt när man ser hur islam i andra länder krossar de kristna, både kyrkor och människor?
Istället för att hjälpa Mellanösterns kristna har man ofta tigit !Precis som vänstern i vårt land vilka bara intresserar sig för arabiska nationalsocialister med stridsropet "förgör Israel, döda judarna"!
Ann Heberlein skriver i Expressen en klok debattartikel där hon i sak ansluter sig till Danmarks socialdemokrater och deras krav på tillnyktring i invandrarfrågan.
Dessa tankegångar har varit mina nu i många år men Sverige har ju handlat tvärtom.
Priset för detta betalas av vårt folk som kämpat ända sedan 1800-talet för reformer och upplysning.Inte minst i kampen för kvinnors  rättigheter och jämlikhet.
Det Sverige vi ser idag med mord och förföljelse av kvinnor samt många sk hedersmord borde vi inte ha haft !
Läs här: https://www.expressen.se/debatt/lar-av-danskarna-och-los-migrationsfragan/

Ann Heberleins ord här borde både moderater och socialdemokrater kunna enas omkring och genomföra.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate