tisdag, december 12, 2017

I ortspressen kommer sanningen fram!

https://mitti.se/nyheter/spanga-centrum-stangs-protest/

Över hela landet finns den otrygghet som Mitt i talar om i detta reportage. I Malmö finns också denna otrygghet men där liksom i Göteborg finns också en annan sorts otrygghet beroende på vem du är!
https://www.dagenssamhalle.se/debatt/politikerna-har-latit-judehatet-vaxa-i-malmo-19862
Jag liksom skribenten har också bott alldeles nära Synagogan i Malmö , vi bodde på Disponentgatan och passerade så gott som varje dag både Synagogan och den judiska förskolan.
De år vi bodde där på åttiotalet så eskalerade hoten mot judarna. Vänstern med sitt skrän och allt fler araber med sin inbyggda antisemitism. Avspärrningar och polisbevakning till och från. Skadegörelsen på den näraliggande judiska kyrkogården var ständigt återkommande.
Värst var den politiska sosseledningens absoluta frånvaro att sätta ner foten mot dessa judehatare från mellanöstern. Tvärtom strök man dem medhårs med det ena dumma uttalandet mot det andra.
I vänsterpartiets och kfmlrs demonstrationer tilläts antisemiterna att gå med sina fanor och slagord mot judar !
När vissa politiker talar om att "skola" dessa fanatiker och "lära" dem att inte vara antisemiter så blir det bara löjligt.
Begår man olagliga handlingar så ska man inför domstol ! Polisen och myndigheterna har i så många år bara tittat på och låtit dessa lagbrytare hålla på och det är detta som är pudelns kärna.
Sverige har blivit ett tillåtande land när det gäller invandrares otrevliga och lagvidriga handlingar.
Sverige som land har för vana att bara backa och låta allehanda reaktionära inställningar ta över. Nu är det främst islams reaktionära lära som stryks medhårs och tyvärr är det just i denna grupp av invandrare som även antisemitismen frodas.
Sverige måste som stat visa att man inte tolererar dessa gruppers agenda!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate