onsdag, juli 19, 2017

En ny typ av mördare har uppstått i Sverige.

Nästan alla skjutmord i Sverige de senaste åren har utförts av killar vilka håller på med knarkaffärer i förorterna runt om i landet.
De är nästan utan undantag från en speciell sorts invandrare, ofta födda i Sverige.
Jag har rest frågan tidigare om att det svenska medborgarskapet borde i vissa fall kunna vara förverkat så att man tids nog kan utvisa dem.
De senast dömda för ett mord på en gammal kamrat vilken blev skyldig pengar gav 16 års fängelse för den ena och 11 år åt den andra därför att han var något år yngre och fick straffrabatt.
Det mest idiotiska som den svenska rättvisan har hittat på. Det är politikernas fel att sådana lagar överhuvudtaget tillkommer. De två mördarna skulle naturligtvis haft samma straff, 16 år!

Bilderna kommer från Expressen.

De är så f-b tråkiga att se på ,de är som klippta ur en dålig USA-deckare och bovarna där.MAFFIA!
I mina ögon fula som satan, jag känner (nästan) hat till dessa satans mördare som har förstört Sverige och de har haft god hjälp av den förda politiken sedan 40 år.

Man har med berått mod byggt upp samhällen bredvid våra vanliga förorter. Samlat ihop socialfallen och invandrarna på ett ställe och trott att allt ska bli frid och fröjd.
Killarna misslyckas redan tidigt i skolorna och blir smågangsters och hjälpredor åt äldre kriminella. Ingen ingriper ordentligt.
När de grips så blir det ett kort förhör sedan släpps de ut. De hånskrattar åt polis och hela jävla Svensson-samhället.
Nu ska den här killen på bilden sitta i många år och vet du vad det kostar att sitta på en "säker" anstalt alá Kumla tex. 10.000 kronor om dygnet!
Din läxa som läser det här är att räkna ut kostnaden för en enda kille som sitter i 16 år.
10.000 * 365 dagar * 16 år= ????????????????

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate