fredag, maj 19, 2017

Trött i mina ben!

Då sätter jag mig på en bänk bredvid en man som kollar på sin mobil med ljudet på. Kan inte undgå  att höra att det var skrik och bråk på det han såg.
Då frågade jag honom vad det var. Liknande det som hände i USA när Erdogans livvakter slog folk som demonstrerade mot Turkiet.
Mannen som hade varit i USA många gånger sa att det är så förändrat numera , det här bråket skulle aldrig ha kunnat hända för 25 år sedan sa han. Började också jämföra med det Sverige han kom till för 30 år sedan från Kurdistan.
Allting ändrar sig här också och muslimerna med sin fanatism är inte bra för Sverige.
De håller på att förändra hela Europa med sina krav. Själv var han helt emot att man ska tolerera en sån religion som tvingar kvinnor till underkastelse.Han kände väl till Saudi och sa att det är en skam att både Sverige,USA o andra länder finner sig i deras galenskaper mot kvinnorna.
Vi talade naturligtvis om kurdernas kamp mot IS och som han sa, se på våra kvinnor, de föder barn och går ut i kriget mot IS med geväret.
Finns ingen motsättning med detta , kvinnorna är stolta och självständiga.
Sen kom hans fru, naturligtvis utan huckle och tog mig i hand och hälsade såsom civiliserade människor gör!
Tänk om de muslimska männen kunde ändra inställning och inse att deras kvinnor lider i värmen av sina byltiga kläder och hucklen samt påverka alla i moskérna att nu måste till en ändring .
Religionen sitter inte i kläderna och man måste inte i alla sammanhang avvika från övriga!
Eller är det så simpelt att det är just detta som man vill.Vi ÄR bättre än de svenska slamporna!
Ingår det i den stora planen som muslimska brödraskapet har skissat för Europa, sakta ska man vänja folken vid att det är ok att huckla sig.
Det är ok med halal. Det är ok med skilda badtider. det är ok med att slippa vissa lektioner för flickor!
OSV.
Se hur det gick för Bosnien, sakta togs kristendomen bort med lock o pock! Idag kallar sig de själv för "muslimer" som folk.
Ta en gentest och det visar sig att de är precis samma folk som sina grannar!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate