fredag, mars 03, 2017

Säg sanningen om Afghanistan, islam står i vägen!

I de länder där islam är den förhärskande religionen likt Afghanistan med sina talibaner och numera även Is är det hart omöjligt att föra in demokratiska värderingar. Lika lite som det har gått att få dessa män att sluta rövknulla unga pojkar.
Det finns inga större skillnader mellan länderna med islam som grund för lagar och styrning av samhället.
Straff, hot och våld styr dessa länder där männen har den absoluta makten vilken de inte på något sätt tänker lämna ifrån sig.
Nu talas det om "misslyckandet" i Afghanistan med de svenska trupperna utan att man med ett ord beskriver den verkliga orsaken. Religionen!

I de flesta länder där man har en stor majoritet av outbildade människor vilka är troende på ett mycket vidskepligt sätt så kan smarta makthavare också få makt.
Det är nästan omöjligt att omvända dessa, se bara hur den sk kristna högern i USA sprider sin vidskepliga lära i ett modernt samhälle !
I Afghanistan har man dessutom ett klansamhälle att kämpa emot på samma sätt som det fungerar i mellersta östern.
Ska jag vara riktigt rå så var det för lite kulor och krut i Afghanistan som fällde avgörandet.
När det gäller IS i Syrien och Irak  så har man lärt sig sin läxa från misslyckandet i Afghanistan , man använder MER kulor och krut!
Att skjuta huvudet av "satan" är den enda möjliga vägen och det enda språk sådana herrar begriper!

Att Svenska myndigheter nu idisslar Afghanistan utan att ens ta ordet islam och talibaner i sina munnar förvånar inte mig ett dugg.
I vårt land försöker man sedan många år att jämställa alla religioner som likvärdiga. Ett ödesdigert fel vilket också bidrar till att förslava många (kvinnor) i våra förorter.
Det pågår från många håll hjälp att låta brödraskapet flytta fram sina positioner i vårt land. En organisation  utan demokrati vilken står nära Hamas och liknande terrorister.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=6538130

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate