tisdag, januari 03, 2017

Husbybranden blottlägger bubblan som invandrare bor i!

För några  år sedan uppstod en stor brand i Skarpnäck och för de flesta förstördes allting av deras ägodelar.
Det visade sig att nästan alla i detta hus hade invandrarbakgrund och nästan samtliga hade ingen hemförsäkring.
Nu har exakt samma problem visat sig efter branden i Husby, invandrare utan hemförsäkring.
Tydligare än så här kan inte det visa sig att de lever vid sidan om det svenska samhällets gängse normer. En bra hemförsäkring kostar per månad inte mer än tre paket cigaretter.
Vi vet ju från olika undersökningar att just invandrare tillhör den grupp som röker mest så det kan knappast vara frågan om dålig ekonomi som hindrar dem från att ta en hemförsäkring.
När allting brinner upp så kanske de förväntar sig att få alla dessa saker genom "soss" , vad vet jag. Kanske det ÄR så?
Är det kanske så att det här förhållandet också påvisar hur man har ställt sig utanför det svenska samhället med hjälp av paraboler och bristande språkkunskaper, man vet helt enkelt inte hur vårt samhälle är uppbyggt och fungerar.
Har uppfattningen att "detta är vårt område" även spridit sig till allt fler boende och att det inte bara är ungdomar i dessa områden som förfäktar dessa galna idéer?

Vi har lag som säger att en bil måste ha en försäkring, jag föreslår riksdagen en lag att även bostäder måste vara försäkrade!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate