onsdag, december 14, 2016

Biståndet från Sverige!

Sitter och läser om biståndet till Palestinas murkna sk statsbildning där pengar från Sverige går till terroristers familjer  när de är döda efter utfört terroruppdrag.
Sverige håller en regim under armarna med många miljarder kronor utbetalade. Ledarna lever i lyx allt medan befolkningen är fattig.
Sedan går jag till SIDAs egna uppgifter om biståndet under år 2015. http://www.sida.se/Svenska/sa-arbetar-vi/Detta-ar-svenskt-bistand/

I kronor och miljoner är hela biståndet år 2015 : 59.900 miljoner kronor! I miljarder blir det alltså 59.9!

Här är förklaringen till varför försvaret är så dåligt finansierat i vårt land. Här är förklaringen till varför alla löften till pensionärerna har svikits!
Hur många skumma regimer håller man under armarna?
Hur många ledare har kunnat berika sig på vår bekostnad?

Hur många tjänstemän sitter inte och har sin försörjning tack vare dessa stora belopp.
Vad kostar inte SIDA att hålla flytande?

Uppdrag granskning har flera gånger påvisat hur pengarna inte kommer de fattiga till del utan så som i tex  Kenya så hade inte bönderna fått ett enda öre. Däremot deras ledare  ägde stora landområden med djurpark och lyxodlingar samt ett stort palats.

Biståndet till Zimbawe har ju varit ett enda stort korthus som ramlat ihop med en diktator som är mulitmiljardär idag! Landet är utfattigt vilket det inte var för 50 år sedan.Bistånd korrumperar!

En gång till :BISTÅND KORRUMPERAR!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate