torsdag, oktober 20, 2016

Sveriges radio lurade mig i morse.

Klockan närmade sig 05.45 och Morgonandakten skulle börja. Programvärden säger att morgonens andakt ska ledas av kyrkoherde X i x.stad.
Lägger mig tillrätta men stelnar till när jag först hör arabiska språket.
Sedan börjar en malmöitisk kvinna med tydlig Rosengårdsaccent tala.
Hon berättar att hennes arbete inom vården är ett arbete där det behövs empati. Så långt gott och väl men sen kommer hon in på hur hennes arbetskamrater är utan denna empati. De jobbar på ungefär som man gör i andra yrken där man sköter sitt men inget mer.
Hård kritik mot en grupp andra inom vården som inte har en chans att berätta sin historia.
Hon återkommer till den drunknade lilla pojken i Medelhavet flera gånger men som muslim aktar hon sig noga med all form av kritik av IS!
IS är en allt för het potatis för många muslimer därför att de vet att de följer koranen till punkt och pricka.
Här ska du få en länk från Indonesien att läsa och kolla bilderna extra noga. De är "vanliga" muslimer och brukar betraktas som civiliserade.
http://www.expressen.se/geo/hon-var-for-intim-med-sin-pojkvan--piskas-utanfor-moske/
Skillnaden mellan dessa "vanliga" muslimer och IS är ju i praktiken hårfin på samma sätt som andra länders muslimska styre.
Denna sk morgonandakt är ju dessutom mycket amatörmässig på alla sätt och ger inga tankar inför dagen alls. Hur Sveriges Radio kan producera något så dåligt är ju ytterst bara ett bevis för att man har böjt sig för det amatörmässiga enbart därför att det är muslimer som medverkar.
Nog borde Public-radion ställa högre krav på det som produceras?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate