torsdag, april 21, 2016

Sverige är ett underligt land!

Regeringen  består av 2 och ett halvt politiska partier. (S)+ MP+ det halva V.
Det blir ju en halvdan politik i mångt och mycket också.

Att det lilla mp har fått sådant inflytande över viktiga områden är ju snudd på ickedemokrati. De har fått genom lagstiftning kärnkraften att bli så olönsam så det blir nedläggning. Ingen forskning heller för framtida bättre lösningar tex att man skulle kunna bränna av avfallet i nya reaktorer.
Konstigt är också att det här landet beviljar bidrag till organisationer som inte är demokratiska, jag tänker då bla på islamistiska organisationer.
Samma sak är det med invandrares bidrag. Fullt bidrag bara du får ett uppehållstillstånd, vi andra får betala som i mitt fall med låg pension.
Andra kommer hit, blir medborgare, får pension och flyttar hem till det land de "flydde"från?
För några år sedan kunde uppdrag granskning påvisa att släktingar tog ut pensioner efter döda släktingar i åratal!

Vi är landet där det aldrig blir mer än med en fotnot om den nya brottsligheten i våra förorter. En brottslighet som tränger allt mer djupt in i samhällskroppen där till och med politiker hjälper de kriminella genom sina släktband. Jag behöver bara säga hemsjukvård, hemtjänst, assistanshjälp m.m.
Sverige har länge uppmuntrat islamistiska värderingar på många orter. De som påtalat att människor inte vill hälsa  vettigt eller ha på sig kläder lämpliga för yrket har fått bannbullan på sig. Allt skulle godkännas, kvinnor fick sitta bakom en skärm under undervisningen därför att männen protesterade.
Det skulle säker gå att samla ihop hur många exempel som helst men värst är de skolor som viker sig för islamisterna när det gäller barnen och undervisningen. Barnen ska slippa undervisning i det och det!
Svensk lag sidsteppas och det är en ytterst farlig väg att slå in på.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate