söndag, april 03, 2016

Inga Lantz fd riksdagsledamot vpk!

http://vlt.se/asikt/debatt/1.3721951-mangkulturellt-skrammer

Det mesta av det hon skriver kan jag ställa upp på men så kommer mot slutet det vanliga typiska pacifistiska svenska lösningen:

 "Det är religionskrig allt detta elände handlar om. Detta krig importeras till Sverige med gamla släktfejder och kvinnoförtryck i släptåg. All fokus borde ligga på att stoppa krigen–främst i Syrien. Inte med vapen utan med diplomati."

När folk kläckte ur sig sådant under andra världskriget så var det inte många som förstod hur de kunde resonera så galet. I början av kriget fanns tyvärr en sådan inställning bland huvuddelen av folket i USA vilket möjliggjorde Hitlers stora framgångar de första åren.
Vad gäller IS så har ju pacifismen fått råda och alla vet ju vad de har utfört de senaste fem åren.

Vad Lantz menar med religionskrig får hon själv besvara, för mig är det ett mynt med två sidor.
Makt, pengar, olja spelar också in där vissa använder religionen för att få tappra dumma soldater. Precis som kommunismen  eller nationalsocialismens "nyttiga idioter"!
IS påminner i långa stycken om socialismen röda och bruna läror.

Att Sverige är förändrat ser allt fler och att den förda politiken har varit galen på många punkter blir allt fler varse om.Se f.ö . Svds ledare idag:http://www.svd.se/lars-aberg-det-vi-annu-inte-funnit-ord-for/i/senaste/om/ledare

Det är ofta de som lever på skyddade orter med god ekonomi som inte ser vad som håller på att hända inom landet. Vi har ju faktiskt ett totalt förändrat land på så kort tid. Till och med språket är förändrat på många ställen.Hörde en intervju med de killar som nu sitter häktade för våldtäkten  utförd på en av finlandsbåtarna. Födda i Sverige men talar totalt en annorlunda svenska mot vad min generation gör.( De uppfyller alla kriterier som busar med fula tatueringar överallt , kort sagt, de ser ut som gangsters från förorten)

Sveriges ekonomi är god sägs det alltid, låt mig betvivla detta!
Att våra pensionärer inte kan hålla med vet vi ju, hoppet om skäliga pensioner kan vi glömma.
Pengarna går åt till andra vilka aldrig har eller kanske ens kommer att kunna betala någon skatt i det nya landet.
I Sverige råder det en regel, någon annan ska betala!

Någon annan ska ta ansvaret! Alla vanliga människor vet ju vem denne "någon annan " är!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate