söndag, september 27, 2015

Kniven i ryggen!

Låt dem dö! Ja, så skanderade unga män idag på matchen mellan Hammarby och Aik när en spelare blev skadad och liggande. Tror de att det är ett dataspel som pågår? Är unga män på väg att bli totalt hjärnbefriade?

Igår så högg en 19-åring två vakter i ryggen med kniv så de blev allvarligt skadade.
Jag skulle kunna fortsätta att rabbla upp  våld och elände runt om i Sverige.
Allt för ofta är unga män inblandade i olika typer av våld med en råhet som vi nog sällan såg under min ungdomstid. Nog för att man slog varandra på käften även då men inte att våldet var så urartat som det är nu.
Kniv tycks ju vara något som många unga män bär på sig.
Att bära kniv är ju början till otäckt våld, hade de inte haft kniven på sig så kanske inte våldet överhuvudtaget hade hänt?
Samma med de kriminella som bär skjutvapen.
Flyget världen över blev tvungna att radikalt ändra regelverket för att man skulle få flyga. Omfattande kontroller innan man får gå ombord.
Det var terrorismen som drev fram detta förändrade regelverk.
Nu är det dags för förändringar i Sverige. Polisen måste kunna gå på unga som de misstänker samt även vid vissa tidpunkter kolla alla unga om de bär kniv eller andra farliga vapen. Tex vid krogar m.m.

Det måste  bli mycket hårdare straff dessutom på att bära vapen.

Samhället har kommit till vägs ände vad gäller dessa grava brott. Låt vänstern och andra ylande företrädare som alltid ska förklara och försvara ungdomsbrottslingar yla ensamma mot månen!
Samhället måste en gång för alla börja ta parti  för offren!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate