lördag, juli 18, 2015

Paradiset utlovas!


Ju fler du mördar i en attack ju säkrare kan du vara att komma till paradiset! Så predikar islamisterna inom IS och deras unga fanatiker tror på detta fullkomliga nonsens.
120 människor avrättades igår i en  stad i Irak av IS.

Samtidigt visade svensk tv hur muslimer i Malmö samlades och alla tusen männen låg på marken med ansiktet mot Mekka. Några tyginsvepta kvinnor syntes i bakgrunden. Det är ur dessa samlingar som IS rekryterar sina unga att åka till deras sk kalifat. Säpo säger att allt fler kvinnor i mycket ung ålder åker ner nu och gifter sig med okända män för att bli gravida. Nya krigare ska födas.
När ska Sveriges muslimer sluta att låtsas att de inget vet? När ska vi få se en jättedemonstration av muslimer ihop med alla politiska partier där man brännmärker islamisterna och de långskägg som i våra förorter bereder marken för fanatikerna?
När ska Sveriges vänster inse att något mycket illavarslande håller på att ske i våra förorter där islamisterna finns?
Ska det verkligen behövas en stor bilbomd mitt i Stockholm med hundratals offer för att alla ska börja förstå faran med islamisterna?

De svenskar som tiger och samtycker och även hjälper islamistiska rörelser i mellanöstern borde brännmärkas såsom de landsförrädare de är.
Islamisterna är dagen nazister!
Sverige och EU borde skicka moderna vapen till de som bekämpar IS och liknande rörelser!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate