onsdag, juni 10, 2015

Jag kan inte förstå hur Sverige fungerar?

En dömd fånge avviker från sitt straff, mannen är dömd för sadistiska övergrepp av sexuell karaktär på barn.
Så långt är det tyvärr "normalt" i vårt land. MEN, så kommer det in som inte är normalt. Mannen har kunnat söka pass och även kunnat hämta ut detta och befinner sig nu utomlands !
Han har säkert åkt till ett land som inte lämnar ut honom heller skulle jag tro.

Nästa mycket konstiga handling står UD för och efter att du läst Brännpunkt idag på Svd så kanske du också ställer frågan hur man kan handla på detta sätt, inte minst med tanke på det lilla barnets väl och ve?
http://www.svd.se/gar-det-att-lita-pa-uds-loften/i/senaste/om/debatt

Hur förhåller sig svenska myndigheter till barnkonventionen? Hur kan man med berått mod lura hit modern och sedan bryta skriftliga löften?
Nog för att Sverige sedan så många år har rekord i Europa att omhänderta barn men det här fallet har så många dimensioner utöver det vanliga så man blir förvånad!
Att sätta den här mamman i häkte är närmast att betrakta som tortyr. Sverige har av EU-myndigheter fått kritik just för sitt sätt att häkta människor där de kan bli sittande mycket länge i isolering.
Barnet befinner sig hos fadern som inte barnet känner!

Det luktar gammal god socialdemokratisk förvaltning alá 30-40-50-talet.
Alliansen satt i många år och borde ha ändrat allt gammalt unket men det såg vi inte till eftersom man kan fortsätta med dessa beslut som plågar särskilt barn.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate