lördag, augusti 30, 2014

Vem sitter på läktaren och applåderar?

Det har gått tio år nu av antirasistisk "kamp" i vårt land. Under de åren har SD vuxit så gott som oavbrutet. Nu har Svp snart genomfört sin landsomfattande kampanj för ett "vitt" Sverige, ett Sverige fritt från "främmande " folk. De själva drar inte precis så många till sina möten men genom antirasisternas pådrag så har de verkligen fått ögonen på sig.
Det har aldrig tidigare i Svensk historia  givits ett parti som är nazistiskt så mycket uppmärksamhet såsom svp har fått det här året.
Taktiken har alltså totalt misslyckats för vänsterns demonstrationspolitik mot dessa krafter. Om man tigit ihjäl och bojkottat möten och demonstrationer så hade sannolikt svp förr eller senare dött sotdöden såsom alla tidigare nazistpartier gjort.
Vad är det för krafter som inte lär av historien och inser att man använder fel metoder och på detta sätt istället blir "hjälpgummor" åt sina motståndare?
Är de ute i andra ärenden dessa som driver fram motdemonstrationer och tyvärr lockar med även en del "Svensson"?
Ultravänstern har en annan agenda med sitt handlande och försöker på det här sättet etablera sig som de enda som motarbetar nazisterna och på detta sätt få nya medlemmar till sina små organisatioener.
När får man se dessa krafter i andra demonstrationer som tex rör mördandet av folken nere i Irak-Syrien?
Inte såg jag några av dessa i den stora demonstrationen på Medborgarplatsen mot fördrivandet och dödandet av kristna?
Svp:s ledare ser fram emot fler stora bråk där de får en uppmärksamhet i alla former av massmedia.
Man sa en gång , hellre negativ reklam än ingen alls och i politiska sammanhang så stämmer det ofta.

Bojkotta nazisterna och lämmna torgen tomma. Låt dessa fanatiker predika sitt otäcka budskap enbart inför den egna lilla klicken. Ge dem inte chansen att bli martyrer!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate