söndag, augusti 10, 2014

Tack alla Syrianer!

Idag gick vi till demonstrationen på Medborgarplatsen för att visa vårt stöd för de kristna i Irak-syrien mfl länder där de är förföljda av islamister. Kristendomens vagga är våldtagen av IS, de värsta islamisterna i dessa trakter. De mördar de kristna och kidnappar unga kvinnor och tvingar dem till äktenskap!
Bilder har visats av islamisterna hur de korsfäster kristna eller sprättar upp magen på gravida kvinnor.
Svensk media har tigit i stora delar om detta och tv visar aldrig hur verkligheten är för dessa kristna eftersom tv ägnar sig åt vad som händer i Ghaza. Och då menar jag att de mest visar reportage som  stryker Hamas medhårs.
Hamas och IS är av samma skrot och korn, de mördar och utövar terror och åkallar GUD mitt i detta.
Idag hade Stockholms muslimer chansen att visa att de är emot islamistisk terror men de tog inte chansen utan undvek att delta i denna stora demonstration.
Jag har ställt frågan förut , var står de svenska muslimerna i dessa frågor? Är det som så att de innerst inne sympatiserar med terrorns IS och därför tiger?

Sorgligt var också att se hur den svenska befolkningen ej heller ställde upp i denna viktiga demonstration, ytterst få var där och hela demonstrationen hölls upp av våra vänner Syrianerna.
Talet hölls helt på mycket korrekt svenska och det var tal som grep tag i oss som var där.
De som annars påstår att de står för solidaritet och omsorg om världens befolkning dvs vänsterns alla högljudda skrythalsar lyste också med sin frånvaro.http://youtu.be/cIJGvSQUnZQ?list=UU4ZQslyZvbah8IaVmoB-ifg

http://youtu.be/m3rwhG0R4Rw      http://youtu.be/lml_qfA1Oz8















































Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate