tisdag, juli 01, 2014

Partier kan dö i tvinsot!

Jag träffade folk från Aftonbladet igår och de var nyfikna på hur jag såg på Svp:s deltagande i Almedalen.

Efter att ha läst tidningen idag hur mötet med detta udda parti avlöpt så tar jag mig återigen åt pannan. Ledande vänsterpartister med Dror Feiler i spetsen agerar mötesstörare så att polisen tog honom.

Jag vill erinra om att vi i Sverige har haft nazistpartier och ett av de värre var ju Nordiska rikspartiet med Assar Oredsson som partiledare .

De var obotliga nazister i rakt nedstigande led från Adolf Hitler. Fru Oredsson var från Tyskland och hade tjänat som lägervakt så de var ett passande par denne trädgårdsmästare från Skåne och Vera Schimanski http://sv.wikipedia.org/wiki/Vera_Oredsson


Vad vi som var "vänster på 60-70-talet ansåg om detta parti är ju självklarheter för de politiskt bevandrade. De var ju mer än pest och kolera !
Men vi gjorde det enda kloka och det var att aldrig någonsin uppmärksamma dem. Aldrig någonsin gå på deras möten ens för att störa. De fick hålla sina möten inför sina 20 anhängare.
Till slut så blev de så isolerade att de gav upp och dog i tvinsot.

Dagens sk vänster har med sitt agerande tvärtom mot vad de kanske menar innerst inne  med sitt bråkande hjälpt partier som inte borde ha det minsta i uppmärksamhet.
Om nu tex Svp har fått tillstånd av myndigheterna att hålla möte så ska de få genomföra detta och låt bli att gå dit. Varken press eller andra ska närvara utan låt denna lilla grupp av fanatiker stå där ensamma.
Om de som sagt var bryter svensk lag så är det enbart POLISEN som ska åtgärda lagbrottet.
Hysteriska vänsterpartister alá Dror Feiler kan vi vara utan!

NRP försvann i avloppet av sig själv och det skulle även Svp göra om man tillgrep bojkotten som politiskt medel!
Då hade jag sluppit att skriva denna blogg eller uttala mig i AB!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate