söndag, april 06, 2014

Den tomma politiken!

När ett parti har gjort sitt på arenan så tar man till bjäfs och allsång som om man är på Skansen.
Efter att ha lyckats med bedriften (ihop med S)  att ha krossat det mesta inom det svenska försvaret så kommer man fram lite yrvaket och vill bygga tio flygplan till samtidigt som man talar om att man ev. ska hyra ut delar av det befintliga flygvapnet till andra länder!

Nog för att M har betraktats som ett "blått" parti men det här slår väl alla rekord i att slå blå dunster i Sveriges befolkning.

Redan för tio år sedan såg man åt vilket håll Putin och Ryssland drog åt  och  då skulle man ha sett över försvaret ordentligt.

Dessutom förväntade sig många att ett moderat parti skulle försvara Nato och ett inträde där för Sverige men ack nej!

Man tassar på i en mängd frågor på samma sätt som sossarna gör så någon större skillnad kan inte jag se på dessa partier , möjligen att S idag har en förnuftigare syn på vår omvärld och därmed vårt försvar.
Jag är demokrat och hyllar växling vid makten som något sunt och nu är det nog av M-styre.

Visst finns det betänkligheter från min sida över vilket sällskap sossarna kommer att befinna sig i efter valet. Jag anser nu liksom tidigare att man ska hålla vänsterpartiet utanför en regering.
V är och förblir ett extremt parti som inte suddat bort sin böjelse för ett system som ÄR ett sovjetiskt system där staten ska styra och äga allting.
En återvändsgränd som bara leder till maktfullkomlighet och ickedemokrati.

Socialdemokratin har andra partners efter valet men vi får tydligen vänta och se!

Nu har vi ett EU-val framför oss och att rösta på partier som är emot EU och som vill ta Sverige bort från EU är ett farligt och dumt förslag och sådana partier ska åtminstone inte jag rösta på.
Men som vanligt, valet är ditt!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate