fredag, januari 31, 2014

Mr Grants barn!

Skvallerpressen slår upp sina sk nyheter och när jag skriver "skvallerpressen" så menar jag främst Aftonbladet.
AB har sedan ett par år blivit en hyenatidning som vi aldrig tidigare sett i vårt land. Det är inte bara på löpet eller framsidan snusket har fått stort utrymme, även på tex kulturen så har stilen blivit sunkig.
De sossar som skriver i AB har ofta hängett sig åt halvsanningar eller rent av osanningar för att driva sin politiska linje som utmynnar i en kommande kommunistisk teoretiskt stat!
Ta bara kampanjen mot Carema med storlögnen om att de vägde blöjor på "hemmet" för att tjäna pengar på att kunna fortsätta  använda "lite" blöta blöjor.
I verkligheten så väger man blöjor för att kunna se om patienten dricker som hon ska och kissar normalt, alltså man skötte sitt jobb så som man ska.
Personalen fick ta så mycket skit så det var otäckt.
Det hjälpte inte att både facket, socialstyrelsen och privata utredare kunde slå fast att Carema inte hade begått några större fel.
När det gäller skådespelaren Hugh Grant så slår man upp att han fått småbarn med olika kvinnor precis som om det skulle vara så himla konstigt. För det första så har varken AB eller andra ett skit att göra med hans och  kvinnornas liv!
Om de valt att ha barn med honom och trivs med det så låt de vara ifred.
På bla.  Face och andra sidor så kastas nu skit mot honom och fula ord myntas mot honom.

Vem har den rätten att kasta sten mot honom och indirekt de kvinnor som finns inblandade?

Jag tycker ibland att vi lever i ett äckligt tidevarv med så mycket hån och fula påhopp, hederlig debatt tycks för vissa vara omöjligt att delta i när de väljer att sluta sina sinnen samt bara tuta ut sina egna åsikter utan respekt för andras åsikter.
Dessutom när man väljer att bara tala och lyssna på likasinnade så blir det ju bara som att stå i ekodalen.

HO-ho!  Ho-ho!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate