onsdag, juni 05, 2013

Och vi rycker bara på axlarna?

"I rapporten konstateras också att konflikten i Syrien har nått nya nivåer av brutalitet. Man fastslår för första gången att det nu även sker systematiska belägringar och bortdrivningar av människor. Båda sidor begår krigsbrott som mord, tortyr och våldtäkter - även om det sker i större skala av regimen. ”Krigsförbrytelser och brott mot mänskligheten har blivit daglig rutin i Syrien”, heter det.
– Brutaliteten har nått en ny nivå. Vi kunde inte ens föreställa oss detta för två år sedan. Men vi kan inte fortsätta att stå bredvid och betrakta denna katastrof. Ingen kommer att vinna kriget, mer vapen kommer bara att leda till fler civila dödsoffer. Det måste till en diplomatisk lösning, säger Pinheiro."
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/fn-kemiska-vapen-anvands-i-syrien_8237258.svd

Jag fortsätter med  detta   :" Några gruvliga exempel etsar sig fast. Beduinfamiljen där mamma, pappa, deras sju små barn och mormor mördas i sitt tält. Familjemedlemmar som betalar mutor till regimens säkerhetsfolk för att få veta var deras mördade anhöriga dumpats. En video som visar ett barn som halshugger två kidnappade soldater. Rebeller som håller offentliga avrättningar av fångar för att skrämma civila. Regimens fångar i celler fulla av maskar där de sover stående, torteras med elchocker och får kokande vatten över sig."
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/perspektiv-syrien-gissar-att-obama-angrar-sitt-uttalande_8239888.svd

Allt detta sker i ett land där nästan ALLA säger sig vara religiösa och krigar med Gud på sin sida!

Jag bara säger till alla dessa muslimer, skäms på er  edra jävla mördare och våldsmän!
MÄN! Ja, det är män som i alla krig sätter igång dessa mycket otäcka handlingar. Män som hävdar att kvinnor är en andra rangens varelser !

Dessa män använder religion som förtryckarinstrument och försvar över vad de gör.
Kristendomen har betett sig likadant för 500 år sedan och nu är det muslimers tur att äntra denna blodbesudlade väg.
Jag skulle önska att alla muslimer som bor i fria länder skulle våga upphäva sin röst för att ta avstånd från alla dessa handlingar som sker i Guds namn.

Varför är det så märkvärdigt tyst från muslimer som bor i den fria världen?
Den som tiger samtycker, ÄR DET SÅ?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate