lördag, september 01, 2012

William Petzäll död!

"Sista gången som Berne Stålenkrantz träffade William Petzäll var för tre veckor sedan.
- Det var som det brukade vara. Han kämpade. Det är jättetragiskt det här med William. Det känns så orättvist, just att han bad och tiggde om hjälp.
Svenska brukarföreningen funderar nu på att starta en stiftelse i William Petzälls namn.
- Hans mamma vill inte att Williams död blir i onödan utan att det ändå på något sätt kan hjälpa andra i och med att han själv gick ut offentligt med sina problem.
Dödsorsaken är ännu oklar. Polisen har inlett en rättsmedicinsk undersökning."
http://www.expressen.se/nyheter/william-petzalls-kamp-mot-svara-missbruket/

Petzäll blev bara 24 år , trist när så unga avlider genom missbruk. Han ville så ofta komma från narkotikan men misslyckades.

All form av missbruk är så svårt oavsett vilken ålder man befinner sig i. Det ÄR svårt att lägga av, ofta trilllar man dit igen efter perioder av att vara "vit"!
Nedstämdhet brukar ofta vara utlösande faktor liksom motgångar i livet. Det verkar som om missbrukare i allmänhet har svårare för motgångar och genom detta inte kan hålla sig på den vita sidan.
Tycker så synd om hans föräldrar, han dog hemma i sin mors soffa och det kan inte vara lätt att vara förälder när något så tragiskt händer.
Det står i Expressen att han sökt hjälp men inte fått någon och är det sant så är det ju ytterligare ett tecken på att något inte står rätt till i vårt samhälle.
Ber en sjuk narkoman om hjälp så måste han få den!

http://stadsholmen.blogspot.se/2012/09/hat-och-avsky-for-missbrukare-dodade.html

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate