söndag, juni 03, 2012

Aftonbladets kulturchef!

Åsa Linderborg slänger nu in sitt sista kort i debatten om klasshat, Lenin och "socialfacisterna" inom SAP!
Vem kastar hon in om inte Jan Myrdal,  rakt nedstigen just från socialdemokratins överklass men som blev dess gossen Ruda. Stalinisten Myrdal har ju ett gediget förflutet som försvarsadvokat för allt från Moskva-rättegångarna till försvaret av Pol-Pot.
Nu tar han i en stor artikel i socialdemokratins största tidning Aftonbladet chansen att en gång för alla göra upp med just socialdemokraterna och dess politik nästan hundra år bakåt.
http://www.aftonbladet.se/kultur/article14917337.ab

Ja, tongångarna känns igen men det är bara ordet "socialfascist" som fattas annars är det samma kommunistiska smörja som man alltid har kolporterat ut. Numera skrivs dessa drapor endast i KP:s tidning Proletären men denna tidning är det inte många som bryr sig om.
Jan Myrdal får återigen breda ut sig i Aftonbladet som i fornstora dagar, kulturen med Åsa Linderborg kanske begår sin sista strid nu när hon slutligen låter Sveriges Pol-Pot återigen kasta spyor på socialdemokratin.

Det är nog på tiden att AB ser till att dessa skribenter får hålla sig till just Proletären, varför släppa in denna rappakalja i Aftonbladet? Tryckfrihet, javisst, men inget tvingar en politisk rörelse att släppa loss spottloskor i sin egen tidning!
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/linderborg-i-strid-med-demokratin_7251643.svd


http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/olle-svenning-en-bred-demokratisk-vanster-maste-aterupprattas

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate