söndag, maj 27, 2012

Åsa Linderborg borde vara vid vägs ände nu!



http://www.aftonbladet.se/kultur/article14883057.abhttp://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/klasshat-ar-inte-samma-sak-som-klasskansla

Åsa Linderborg fortsätter uppdraget som kommunistisk Ungdoms ombudsman i Aftonbladet. Lögner blandade med halvsanningar som vanligt!
Lenins fred med Tyskland under slutet av första världskriget var en fred där han offrade massor med människor för att kunna fortsätta sin kupp.Statskupp och inte "revolution"  som alla kommunister alltid påstår. En revolution är något helt annat än en fåtalsväldeskupp där Lenin bara tog över från Tsaren med samma metoder men med ännu större dödlighet för folket.
Att socialdemokratins största tidning låter en sådan propagandist som Åsa Linderborg fortsätta sina smädelser mot demokratiska  socialdemokrater är förvånansvärt. Nu har hon givit sig på Branting och jag tycker att hon borde ha kommit till vägs ände på AB nu!
Hennes propaganda passar bättre i kommunisternas organ Proletären.
För att friska upp minnet om Lenins politik publicerar jag ett brev ur de öppnande arkiven i Moskva:


Dokument: Order från Lenin att tillgripa terror
Ibland har det hävdats att det var Stalin som införde terror och massvåld som politiskt instrument. Nedanstående brev visar att också Lenin var villig att tillgripa terror för att nå sina mål.


Brev från Lenin till de kommunistiska funktionärerna V. V. Kuraev, Y. B. Bosh och A. E. Minkin i Penza den 11 augusti 1918 med anledning av ett bondeuppror där:


Kamrater! De fem kulakdistriktens uppror bör slås ner skoningslöst. Hela revolutionens in­tressen kräver detta, ty det ”sista avgörande slaget” mot kulakerna är i antågande överallt. Vi måste statuera ett exempel.


1. Häng (häng utan att dröja, så att folket ser det) inte färre än etthundra kända kulaker, rika män, blodsugare.
2. Publicera deras namn.
3. Tag ifrån dem all spannmål.
4. Utse gisslan – i enlighet med gårdagens telegram.
5. Gör det på ett sådant sätt att folket i en omkrets av hundratals verst ser det, darrar, vet, skriker: de stryper och kommer att fortsätta att strypa blodsugarkulakerna till döds.


Bekräfta per telegram att ni mottagit och utfört orderna.


Hälsningar, 
Lenin
P. S. Hitta några verkligt hårdföra män.


Ur ”The Unknown Lenin: From the Secret Archive”, Richard Pipes, ed., New Haven: Yale University Press 1996.


(En verst är cirka en kilometer. Red. anm.)

Olle Svenning ger ett svar i DN: http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/olle-svenning-linderborg-valjer-hellre-lenin

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate