fredag, februari 17, 2012

Kvinnor mördas!

http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1609320/Barnen-sag-nar-deras-mamma-mordades.html

När jag arbetade på socialförvaltningen i Kirseberg så kom det upp invandrarkvinnor med sina barn då och då, jätterädda och förtvivlade.
De hade tröttnat på sitt äktenskap som ibland var arrangerat av släkten. de hade kommit till vårt land och hade under åren sett att det fanns ett annat liv för kvinnor än det de tvingades leva.
De ville ha hjälp av myndigheterna att komma bort från sina män.
Flera riktigt otäcka mord hade inträffat i Malmö  då med kvinnor som offer. Ett mord kommer jag särskilt ihåg  från norra Rosengård. En kvinna som hade fått skilsmässa från sin man stod med barnen och väntade på bussen för att åka till barnens förskola. då dyker mannen upp och knivmördar kvinnan mitt framför sina barn. Ingen skulle få hans kvinna !
Idag inträffade ett alldeles liknande mord på en kvinna med två små barn men just nu så säger inte polisen något vem mördaren är men de har honom fängslad.

Dessa dårar till män som tror att de äger kvinnor för evigt precis som om de är en byrå.
Skulle tro att jag kommer att få skäl till att återkomma med det här när jag vet mer.


Idag är det lördag och då står det så här i SDS :
Malmö.
En vårdnadstvist kan ha utlöst mordet på en 39-årig kvinna på Lugna gatan i Malmö i går eftermiddag.
Den misstänkta gärningsmannen, en 45-årig man, dömdes i december förra året till ett års fängelse för olaga frihetsberövande av kvinnan, efter att ha hållit henne fastlåst med handklovar och buntband av plast i deras tidigare gemensamma bostad. Det straffet har han ännu inte börjat avtjäna eftersom domen har överklagats till hovrätten.
Enligt uppgifter i Aftonbladet ansökte kvinnan omedelbart efter domen i december om att få ensam vårdnad om parets två gemensamma barn. I torsdags ska, enligt uppgifter som Sydsvenskan ännu inte kunnat få bekräftade, en förhandling i tingsrätten ha hållits om vårdnadstvisten.
Dagen efter överföll mannen kvinnan och knivhögg henne till döds.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate