lördag, maj 14, 2011

Lady Gaga är en tjej som talar i klartext!

I går sände TV1 det filmade materialet från den stora konserten på Madison  i New York med Lady Gaga.
Fullsatt och det säger inte lite om denna stora anläggning.
Mitt i konserten tog hon ordet och började hylla alla modiga homosexuella. HBO filmade på och inget var klippt trots att detta ämne är verkligt kontroversiellt i USA fortfarande.
Det finns stora grupper religiösa från alla läger som skriker "döda" mot de homosexuella. Dessa får stöd från diverse nazister som vanligt.
De stöder sig på sina skrifter som de tror på till 100 %.  De fullkomligt fäller ner visiret framför sig och vill inte se någoting. Talibaner är ju på samma sätt och dessa ropar ju också "döda" till homosexuella plus en massa andra som de inte godkänner.

Nå, de säger sig tro på GUD men varför har då GUD skapat människor av olika läggning ? GUD vill att det ska finnas olika sorters individer med mening om allting på olika sätt.
Människan har fått en egen hjärna och vilja att följa. Vi ska forska, vi ska tänka annorlunda, vi ska klä oss olika, vi ska tycka olika osv. Men vi ska inte skada eller döda det står både i koranen och bibeln. Vi får försvara oss mot våld och hot. Att spränga sig själv i luften får man inte göra enligt någon av dessa böcker som de säger sig lyda! Mördar man dessutom oskyldiga så är det en dödssynd!

Om nu Lady Gaga blir hotad av dessa grupper så gör de fel. Gaga är mer sann än dessa som bara sätter sig i Guds stol och dömer , vilket de inte får göra.
Gaga står för kärlek och omtanke.

En del muslimer säger ofta att Jesus var en stor profet men de tycks inte läsa en bokstav av vad han förkunnade!

Kärlek till din nästa! Det är väl inte så svårt att förstå vad som menas med det?
När Gaga hyllar de modiga homosexuella så följer hon Jesus förkunnelse om kärleken till sin nästa!

Att spränga oskyldiga människor i luften är ju verkligen raka motsatsen till kärlek. Hade jag trott på djävulen,
vilket jag inte gör, så hade jag sagt att talibaner och andra onda med dessa metoder att mörda andra , går djävulens väg!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate