söndag, februari 20, 2011

Den här mannen är en simpel mördare!

Gadaffi har suttit som diktator i fyrtio år nu och klamrar sig fast vid makten med kulsprutor som hjälp mot sitt eget folk.

I Sverige sköts fem personer i Ådalen 1931 i en fredlig demonstration. Utkommenderad militär utförde detta dåd som aldrig blir glömt i vårt land.
Kadaffi mördade 15 personer vid en begravning , folk skulle begrava tidigare offer för militärens kulor och så slutade det med en ännu större tragedi.

I de olika arabländer där folken nu kräver sin frihet efter så många års förtryck möts de av kulor och överfall.

Se på fotot av Gadaffi, han är lik Göring som också klädde ut sig i diverse eget påhittade uniformer. Dessa män lider av storhetsvansinne och borde vara på sjukhus för behandling.
 Undrar hur många miljarder dollar han har i utländska banker privat? Han är säkert samma typ av tjuv som de övriga ledarna!




I Iran ser det ut så här med massor med hängningar av oppositionen mot de religiösa fanatikerna som tog makten från folket.

Dessa falska profeter som bara vaktar om sin maktställning och utnyttjar de efterblivna muslimer som ställer upp på detta vidriga spektakel som nu har kostat så många människor livet !

Det enda språk dessa herrar begriper är ett gevär i nacken! De ska tvingas från sina troner en gång för alla!
Jag beundrar alla dessa människor som vågar att gå ut och öppet visa sitt missnöje.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate