torsdag, november 25, 2010

Jag tycker nästan synd om Göran Lindberg!

Leif Persson sa en sak i tisdags som man nog bör beakta. Han säger att tack vare Göran Lindberg så finns det många fler kvinnor inom polisen idag mot förr. Leif sa vidare att Lindberg uträttade mycket som har satt avtryck inom kåren för framtiden , bra saker mitt i allt elände som han sedan ställde till med .
Allt började helt tydligt när polisen "fockade " honom och han blev satt på undantag vid 60 års ålder. 
Många var ju mycket irriterade på honom och hans kamp för jämställdhet inom kåren. De ville till varje pris få undan honom. Det var alltså nu som det hände något i hans liv. Hans jakt på unga kvinnor började.
När de gick igenom hans kontor så fanns ju allting eländigt kvar att bara hämta hem.
Vad hade han inte på sin dator och telefoner tex?
Hur kan en människa i så många år bära på något så mörkt inombords? Skulle vara av intresse att veta varför hans tidigare fru ville skiljas?


Vi vet idag att hans uppväxt var synnerligen svår med en mycket krävande fader. Han fick nog aldrig möjligheten att vara ung skulle jag tro.
Sadist enligt Persson och det har ju polisens undersökningar även visat. Varför man vill plåga unga kvinnor måste ju bero på ett underliggande behov av att hämnas . Är det allt han i sin ungdom försakade som till slut utvecklar denna sida hos honom?


Göran Lindberg kommer att få sex mycket svåra år framför sig i fängelset. Jag tror nog att ingen vill byta med honom!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate