torsdag, november 25, 2010

Det fria vårdvalet en succé !

Nu finns det svart på vitt att det fria vårdvalet är en framgång och har varit till gagn för oss medborgare.
Generaldirektören för konkurensverket lade idag fram den undersökning man har gjort och där konstateras att över 200 nya vårdcentraler har öppnats.
Många av dessa öppnades i tex Värmland och förklaringen var enligt GD att det fanns ett uppdämt behov. Han påpekade att dessa vårdcentraler öppnades i privat regi av små bolag med max 5 vårdcentraler i bolagen.

Personligen har jag också bytt vårdcentral när detta blev av nöden . Jag gick hos en vårdinrättning där de flesta läkare talade dålig svenska och gjorde stora feldiagnoser för mig med följd att jag felmedicinerades i flera år.

När jag fick komma till en expert och han rekvirerade min journal så blev han mycket upprörd när han läst den .” Allt är ju åt helvete ” sa han! Tog nya prov på mig samt skickade mig på en ny undersökning som var relevant med den sjukdom han trodde det var.
Javisst hade han rätt och jag fick ny medicin som tog bort mina kramper !
Han föreslog mig att jag skulle byta vårdcentral vilket jag gjorde och har nu en mycket bra läkare.

Under valet påstod oppositionen att allt var sämre inom vården i Sverige och att vi hade svårare att få komma till en vårdcentral . Det är lite sorgligt att man tillgriper lögnen som propagandavapen därför att sanningen kommer alltid fram förr eller senare.
Vi ser samma sak vad gäller Sveriges ekonomi, under valet öste man skit på Anders Borg och påstod att hans politik leder till försämringar vad gäller Sveriges ekonomiska kraft.
Idag visar det sig att vårt land har den stabilaste och bästa ekonomin i hela EU!

Vi kan hjälpa andra länder med lån när det krisar och det säger en hel del.

Jag är glad att jag lever i Sverige!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate