fredag, november 26, 2010

Black Cobras ledning

Tigane Charif, 29
  President och en av grundarna till organisationen.
  Dansk medborgare och kom, enligt boken ”Svensk maffia – fortsättningen”, till Sverige i mitten av 2000-talet tillsammans med Samir Trabelsi. Båda hade känningar i Black Cobra i Danmark och tillsammans la de grunden för Sverige-etableringen. Tigane Charif fick i somras dagsböter för ringa narkotikabrott.

Samir Trabelsi, 28

  En av grundarna till svenska Black Cobra, enligt boken ”Svensk maffia – fortsättningen”.
  Dömdes i samband med ett misslyckat utpressningsärende mot en bilhandlare i Malmö till brott mot vapenlagen, narkotikabrott och rattfylleri. Är sedan tidigare endast straffad för trafikförseelser. 

Mohammad Sahwil, 31

  Vicepresident för Black Cobra och bosatt i Malmö.
  Dömdes i september till sex månaders fängelse för misshandel, hot mot tjänsteman, narkotikabrott och dopningsbrott. I samband med rättegången i maj i år sköts ett 33-årigt vittne i benet och förhandlingarna fick senareläggas.

Shahin Amani, 35

  Centralfigur i Black Cobra.
  Har ett omfattande brottsregister och har dömts för bland annat grovt narkotikabrott, grov misshandel, utpressning och flera fall av hot och våld mot tjänsteman.

Herish Salim, 26

  Utger sig enligt en dom i Nacka tingsrätt för att vara president i Black Cobra i Stockholmsförorten Rågsved.
  Dömdes 2009 av Svea hovrätt till ett år och tio månaders fängelse för en brutal misshandel tillsammans med andra gängmedlemmar, bilstölder och våld mot tjänsteman. Har ytterligare åtta avsnitt i brottsregistret.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate