fredag, september 24, 2010

Gottköpsbutiken!

Vi gillar olika! Är det inte så att de egentligen gillar lika?
När någon sticker ut i det här landet så ogillas man. Sådana här kampanjer är totalt meningslösa ur många synpunkter. Det är lätt att köpa sig fri från ett riktigt ansvar och då skriva på att man "gillar olika"! Vad blir det nästa gång? Bränna böcker?
I många grupper av unga idag frodas det " att göra gott"! I verkligheten bäddar de för det onda. Ungefär som att släppa ut minkar i det fria till en säker död!

Man går på gatorna och ropar mot SD att de är Nazister. Skolan har inte givit den undervisning som behövs och då kan det bli  så att man inte kan skilja populister från hårdföra nationalsocialister! Illa!

Vad dessa ungdomar borde skärskåda istället det är den förda politiken bakåt i låt oss säga femtio år. När gick det snett och varför?
Tage Erlander ansåg att (S) hade byggt samhället färdigt i slutet av femtiotalet. Hur kom han fram till detta och varför?
Man kunde  försöka lära sig av 68-vänstern vilken gick så fel och började dyrka diktaturen istället för demokratin.

Är de trots allt på väg mot samma felaktiga politiska ställningstagande när man ser att de ringaktar yttrandefriheten?
Alla ska inte få tala och alla ska inte få hålla möten i god demokratisk tradition!

Vi har en bra lag som åtalar de som sprider kriminella åsikter, låt polisen sköta detta. Ingen av gatans parlament ska försöka ta lagen i egna händer för sådant har alltid slutat illa. Läs på om Baader-Meinhof eller Blekinegadeligan!

När man inte får sin vilja igenom så tar man till våldet och det är då man får ställa frågan: vem är egentligen fascist? Den som slår eller den slagne?

Här finns kloka ord att läsa: http://www.svd.se/opinion/kolumnister/det-ar-inte-for-sent-att-vaga-ta-debatten_5388

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate