tisdag, juli 13, 2010

Fidel Castro har talat!

Den 83-årige expresidenten anklagade i den förinspelade intervjun USA för att ligga bakom sänkningen av ett sykoreanskt krigsfartyg i mars i år – en händelse som Nordkorea enligt en internationell utredning låg bakom.

USA skulle alltså ha sänkt ett allierat lands fartyg med många döda sjömän som reultat. Till vilken nytta  kan man då fråga sig. De politiska fanatikerna menar i sin förvirrade värld att man gjorde detta för att kunna driva fram ett krig mot Nord-Korea.

I Sverige finns ett litet stalinistiskt parti fd kpmlr(R) , numera kallar de sig KP! De ansluter sig till teorin att Nord-Korea är utsatt för ett djävulskt spel från imperialisterna i USA. Allt ont kommer från USA är ju dessa partiers livsluft.

De lever i en värld där alla är fiender utan förstås Cuba och Nord-Korea! Politiskt lever de i en skarpt avskild verklighet på gränsen till galenskap.
Följer man deras historia från slutet av 60-talet och framåt så ser
 man att de har hoppat från den ena tuvan till den andra.
Maoister ut i fingerspetsarna från början,sedan blev de Albanientrogna på samma dumma sätt. Närmade sig Sovjet och vasallerna i slutet av sjuttiotalet. Träffade partiets representanter i Visby då de talade om DDR som "intressant"!

Som sagt var, nu är det Nord-Korea och Cuba som återstår för dem.
Stackars människor att leva i en så snäv värld där allt är svart eller rött!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate