söndag, maj 30, 2010

Det pågår tortyr i vårt land.

http://www.dn.se/kultur-noje/nyheter/de-skrattade-bara-sa-berovades-safet-sitt-manniskovarde-1.1113979

Igår stod det en artikel om en man vilken fattigbegravdes i Gävle efter att ha legat i ett kylrum ca 1 år. En Afghansk sjuk man som polis och migrationsverket spärrade in och plågade ända tills han hängde sig.

Idag skriver Maciej Zaremba i DN om en man vilken har mobbats på sin arbetsplats så grovt så att hans liv är totalt förstört!
På en liten ort i Småland där alla håller ihop mot de som kommer "utifrån"! Alltså svartskallar med mobbens vokabulär.
En mycket stark beskrivning av ett klimat på en liten ort där man ska göra som chefen säger annars går det illa. Läs och begrunda orden om vuxenmobbing.  Många är de som snackar om att Sverige är så bra på alla sätt. Denna sk sanning stämmer inte alltid. Det finns skillnader genom var man bor  och en sak som är säker är att ibland är det bättre att bo i en storstad. Detta faktum fick våra homosexuella lära sig tidigt,vem orkade vara kvar i byhålan och alltid bli mobbad.
Jag har egen erfarenhet av mobbing. Det räckte att jag bytte fackförening från Metall till syndikalisterna för att mobbas , ja rent av förföljas av trogna S-killar. Mina kamrater vilka också gick över till SAC fick skiftnycklar kastade efter sig . Klädskåpen fylldes med olja osv. Metall satte upp anslag över hela bruket där jag  namngavs och  fick hets mot mig!

Jag känner djupt med Safet och hans lidande och får återigen skämmas över vårt land!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate