lördag, februari 27, 2010

Olyckan Ohly!

Det är ju inte första gången Ohly visar vad han anser om vissa politiska grejor men den här gången slingrar han sig dåligt-jag såg inte vad det var för något de hängde på mig!  Symbolen från Hamas över ett  utplånat Israel hänger man inte på sig hur som helst. 
Under årens lopp så har han alltid haft förmågan att uppvisa sina kommunistiska ideal för att sedan när han blir ställd till svars inför opinionen glida och förneka. Hur var det egentligen med DDR:s mur ,visst tyckte du att den skulle vara kvar? Visst ogillade du att Sovjet brakade ihop? Ditt medlemskap i svensk-kubanska upphörde efter att pressen hade satt strålkastarljuset på det? Det finns hur mycket som helst att andra mot Ohly och hans politiska uppfattningar. Hans senaste utspel om att han minsann ska stoppa "hushållsnära" tjänster och sparka 12.000 arbetare kommer att gå till historien som "arbetarledaren" vilken gick emot arbetarklassens intressen. Ohly vill höja skatten för arbetarna och det är väl en konstig kommunist som vill klämma dit knegarna. Annat var det på Hilding Hagbergs tid, då krävde kommunisterna   SÄNKT skatt !
Historien är fylld av söner och döttrar till präster som vill vara med och trycka ner arbetarklassen och Ohly tillhör denna grupp. Däremot vad jag vet så har han inte studerat teologi så som Stalin gjorde!
http://www.dn.se/opinion/signerat/public-service-ohly-ohly-ohly-1.1054399

1 kommentar:

Anti sionisterna sa...

Vi behöver hjälp..hjälp..Var är lagen??..Stoppa problemet nu..nu...
Är det här www.mohammadcartoons.org www.mohammadcartoons.org frihet eller yttrandefrihet eller som porr ???.....stoppa det nu ..muslimer är arga ....stoppa det nu nu ,politiker..Detta skapar hat , hot, rasism, orättvisor...kan muslimer göra likadan.???.och hur ska vi leva om muslimer göra likadan.???.Det är sjukt,onda och lögner..lögner i den här sidan

Stoppa det nu innan blir det för sent...jag har talat med UD..OBS.Om man startar sån sida mot judar då ska alla stoppa sån sida..Det är rasism och hat mot muslimer,politiker....Stoppa sidan nu..Stoppa sidan nu......Vi tänker starta,,sidan,, om judar.om bara fakta ..fakta....vad Jesus säger i Johannesevangeliet, 8 kapitlet, vers 44:
"Ni har djävulen till eder fader och vad eder fader har begär till, det vill ni göra. Han har varit en mördare från början, och i sanning står han icke, ty sanning finns icke i honom. När han talar lögn, då talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja, lögnens fader."..Till vem sa Jesus det..??
Var är Jesus nu???..Tänk,tänk och du bör tänka..Stoppa den nu..

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate