söndag, januari 17, 2010

Se in i den här mannens ögon......

Han har nyss förlorat sin hustru och föräldrar.Du ser själv vilken situation han befinner sig i med sina två barn. Istället för att bara tycka synd om honom så handla istället på det sätt vi kan.Skänk pengar.

Läkare utan gränser :http://www.lakareutangranser.se/gava/Stod-var-fond-for-akuta-insatser/  De fanns på plats redan innan jordbävningen och är tillsamanns med de kristna rörelserna unika om att finnas bland de fattiga på jorden. Man kan lita på att deras hjälp når fram utan fiffel och båg. Alla dessa katastrofer blir alltid värst för de fattiga eftersom deras bostäder ofta är fuskverk. Utrotar vi fattigdomen så blir aldrig naturkatastroferna lika svåra. Hjälprörelser som har förstått detta och redan arbetat i dessa utsatta områden är att lita på. 

Barnmissionens samarbetsorganisation Humedica har skickat 16 läkare och sjukvårdspersonal till Haiti. De landade fredagen den 15/1 och är nu i full gång med att rädda liv. På måndag landar ytterliggare stora räddningsteam plus 30 ton läkemedel och sjukhusutrustning. Stöd hjälparbetet direkt via nätet eller sätt in en gåva på PG 901080-2. Märk gåvan ”Katastrof Haiti”. Läs mer nedan.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate