fredag, januari 01, 2010

Johnny Cash "why me lord"

Johnny Cash var troende vilket ofta framgår från hans sånger,särskilt mot slutet av hans liv.
Man hör att han menar allvar,hans djupa röst förmedlar ett budskap om hopp!
Johnny Cash hade ett långt liv bakom sig som missbrukare av allehanda droger. Gjorde många dåliga saker i sitt liv men försökte och lyckades med Guds hjälp få ordning på sitt liv.
De som inte är troende förstår inte detta.  Jag har varit lika oförstående en gång i tiden men genom att råka i själsnöd där allt är svart och inte ens fyllan värmer bäst längre så söker man sig andra vägar.
Hoppet om ett bättre liv finns där långt bak och man tar fatt i detta hopp. Ateisterna säger att vi tror på amsagor men tron har försatt berg många gånger på ett sätt som inga ateister kan uppvisa en motsvarighet till.
När man är så nära undergång som man kan vara då tar man med tacksamhet emot kraften från Gud.
Jag går i och med 2010 in på sjätte året av nykterhet och känner mig stark och upplever ett lugn som aldrig förr.
Slipper ångest numera tack vare att jag håller mig klar i huvudet. Hur många gånger i mitt liv har jag inte vaknat och undrat vad jag gjorde och sa  kvällen innan?
Jag önskar verkligen att fler skulle ta den här chansen till ett bättre liv. Ikväll var jag på fest och hade hur roligt som helst och saknade inte alkoholen ett dugg. Att andra dricker alkohol berör mig inte ett dyft för den delen, bara jag slipper.
God fortsättning alla vänner!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate