torsdag, december 03, 2009

Ny dator!

Dell var inte trevliga den här gången!

Jag har i många år haft affärer med DELL även fått andra att köpa detta märke.
För ca 6 veckor sedan la jag en order på en bärbar. Fick ett mycket bra pris samt hade lagt in lite möjliga ändringar efter deras anvisningar. Tex bättre HD och skärm!

Allt gott och väl en vecka. När jag gick in på min Dellsida så var min order borta. Ringde ner till deras kontor i Köpenhamn och blev vänligt bemött. Försäljaren såg att det hade varit svårt att få tag på komponenter men vi grejade en annan order i all välmåga.
Efter ett tag så var min order borta osv osv. Till slut så annulerade Dell min order men den 18 november hade de ändå dragit pengar från mitt konto. Idag den 2 dec så har jag ej fått mina pengar tillbaka.
Jag är otroligt irriterade på DELL och får överväga en polisanmälan.

En bärbar dator ville jag ha så i måndags började jag jaga på nätet. Hittade en hos El-Giganten vilken passade mig utmärkt. Acer med en 500 disk och ramminne på 4000!

Felet på den var att en gammal Vista fanns att lägga in på disken. Jag har nu hållit på med updates sedan 17-tiden och nu är klockan 24! Då håller den på att installera serv.pack två!!
Jag har en uppkoppling på hela 100 mbit och tur är det,bara tanken på en sämre uppkoppliing när man måste göra ca 90 updates plus övrig programvara som jag vill ha gör att jag känner avsky för sega uppkopplingar.

När jag jämför med att lägga in 100 paket i min Ubuntu så är ju det här rena natta. Det tar så f-b lång tid för microsofts paket att installera sig så man blir så less på det. Nå, vi får se om jag inte kör över hela eländet med Ubuntu tids nog. Jag brukar ju tröttna på det sega och utplåna det från disken!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate