måndag, december 28, 2009

Marg baar diktatur!



Idag rapporteras det från Iran att åtta demonstranter är döda, mördade av regimens polis och hemliga agenter.
Motståndet mot den religiösa maffian vilka har makten i Iran  fortsätter .

Iran är ett praktexempel på det osunda i att religionen styr genom statsmakten. I varje land med sådana författningar sker dagliga övergrepp  mot de vilka inte fogar sig. När statsmakten till och med bestämmer hur kvinnorna ska klä sig så borde de flesta inse att då har makten gått över till att bli brottslig. Än värre är all den tortyr vilken förekommer i Irans fängelser, regimen var för ett par veckor sedan tvungen att erkänna tre dödsfall pga av tortyr. De utlovar nu en undersökning om dessa tre fall men detta är bara en eftergift för att lugna folket.
Dessvärre så anser många forskare att Iran fortsätter att utveckla sina möjligheter att tillverka atomvapen. När denna regim har dessa vapen så kommer de att bli en fara för världsfreden.
Vad gör stormakterna den dag då de Iranska fanatikerna sätter en bomb rakt på Israel?

Borde inte en sådan här regim stämplas som en terrorregim?  Hur hjälper vi bäst  Irans folk i deras kamp mot förtryckarna?

Från tidningen Iransolidaritet :


Islamiska regimen har ända från början tills nu, kunnat hålla sig kvar vid makten, genom avrättningar, fängelse, tortyr och tvingandet av ett omänskligt leverne på hela samhället.




Under 30 år har tio tusentals avrättats och flera miljoner lagt livet på den omänskliga politiken som islamiska regimen fört. Islamiska regimen använder avrättningar som ett vapen mot folkets dagliga protester för att skrämma och hålla tillbaka frihetskämpare och tysta ned hela samhället.



Från årets början tills nu har 359 personer avrättats i olika städer i Iran, enligt de officiella statliga nyhetsbyråerna och minst 118 personer skjutits ihjäl under gatudemonstrationer eller skadats och torterats ihjäl i häkten. Flera av dessa avrättade eller ihjälskjutna var barn. Islamiska regimen är den enda stat i Världen som AVRÄTTAR BARNEN.



Personer som Behnod Shojaee som fängslades när han fyllde 17 år och avrättades när han fyllde 21 år, eller politiska aktivister som Ehsan Fattahian efter några månader i häktet avrättades vid 28 års åldern.



Vi uppmanar alla att protestera mot avrättningarna i Iran. Genom att skicka protestbrev och mejl till den svenska regeringen, kräv att svenska staten avbryter omedelbart sina politiska förbindelser med den islamiska regimen i Iran och stänger den islamiska regimens ambassad i Sverige.



Det Iranska folket behöver er stöd för sin rättvisa kamp för frihet.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate