måndag, oktober 05, 2009

Hjälpredor åt Talibanerna!

Vilken makalös samling av "vänster"människor i ABF:s lilla hage!

Här har vi fd talmannen i vår riksdag , Thage G Petersson. Anders Ferm vår fd FN-ambassadör och naturligtvis den ständiga fredskvinnan Maj Britt Theorin.
Hand i hand med Pol Pots man i Sverige, Jan Myrdal!
Vi har en Afghanistanrörelse i vårt land ,Svenska Afghanistankommiten ,läs här SAK

Vänsterns män och kvinnor skapar nya organisationer när den gamla inte gör som de säger. Även så när det gäller Afghanistan och det är "den nya skinande blanka " organisationen vilken ihop med andra organiserar det här spektaklet.
FiB/kulturfront finns naturligtvis med också,denna tidningen som tidigare samarbetade med SAK.
Är det Myrdal som har svängt sitt politiska trollspö över tidningen?

Att tidigare ledande socialdemokrater på gamla dagar samarbetar med kommunister på ytterkanten är förvånsvärt. Självklart så myser Myrdal,Stefan Lindgren mfl att ha fått in dessa "nyttiga idioter" att arbeta för dem. Självbevarelsedriften har de onekligen tappat och de ser inte ens den riktiga fienden längre.Skumögdhet pga ålder eller vad då?

Afghanistans verkliga fiender är den världsomfattande talinbanrörelsen !
Världen ser inte ut som på 60-talet då USA-imperialismen härjade. Även fienden kan bli vän i ett annat århundrade. På samma sätt som under andra världskriget då USA ställde sig mot fascismen.
Svenska män och kvinnor gör ett bra arbete i Afghanistan och flertalet av innevånarna uppskattar att de är där så att deras flickor kan gå till skolan utan att bli bombade av talibaner.
Afghanistans folk behöver få leva i ett land utan långskägg som går på gatorna med påkar och prylar människor vilka inte har kläder på sig som de har godkänt.

Ser att "Kvinnor för fred" är med i denna samling. Mikael Wiehe har skrivit en låt vilken heter fred.
"Är det verkligen fred vi vill ha till varje tänkbart pris......."
När fredsaktivister går ut och kräver fred så kommer jag alltid att tänka på Chamberlain och hans återkomst till England på trettiotalet efter hans "fredsuppgörelse" med Hitler!
"Fred i vår tid" sa han medan "krigshetsaren Churchill " sa sanningen att man aldrig kan och ska lite på dessa politiska fanatiker. Vem fick rätt av dessa bägge?

Samma sak är det med politiska islamister typ talibaner,de använder bara överenskommelser så länge det passar dem.

Jag ställde frågan redan för 20 år sedan i samband med att jag avgick ur FiB:s styrelse:
Ska världens folk sitta på första parkett och se hur andra folk blir våldtagna av politiska dårar?


Ps jag undrar om talibankramarna ser på tv:s rapport?
Ikväll visade de ett rep. från Pakistan och hur talibanerna spränger de skolor som flickor går i. Ca 300 skolor var nu sprängda och allt beroende på att talibanerna anser att flickor inte ska gå i skolan.

Inte ens Hitler framförde sådana idiotiska meningar, man ska inte slå blå dunster i Sveriges folk att man ska kunna tala med dem. Rent av förhandla med dem! Thage G Persson och hans meningsfränder tror att det ska gå samt kräver att alla trupper ska åka hem.
Ska verkligen världens folk låta dessa grottmänniskor i Pakistan och Afghanistan fortsätta med sina lömska attacker på folken?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate