måndag, september 07, 2009

Invandringen kostar inget!

Hur många gånger har man tvingats att höra på detta från div. politiker? Kolla i Aftonbladet idag (7 sep) , de har ett bra reportage av en journalist som gör sitt jobb. Han går ut mitt i förorterna och talar med Ahmed,Ali och allt vad de heter. Varför bränner ni upp bilar? Jo, de hatar vårt samhälle ,de hatar snutar osv.
Skulle tro att de egentligen hatar sig själv också liksom sina föräldrar som tog dem till ett land där de inte har något hopp om framtiden.

Hur vore det om de politiker som i snart 40 år har talat om för oss att allt är bäst här i Sverige vaknade upp nu. Gå ut i förorterna på samma sätt som aftonbladet har gjort! Lyssna och försök FÖRSTÅ varför det har blivit så här. Och du som är "vänster" försök att en gång för alla lägga alla floskler om lika värde för alla åt sidan. Vi är inte lika värda, det kan de som sitter i sina glashus i sina fina kvarter påstå. Riksdagens ledamöter har inte heller tagit sitt ansvar utan bara låtit allt pågå och inte lyssnat till vad socialen,polisen mfl har berättat om det samhälle som växte fram redan för 25 år sedan.

När jag bodde i Rosengård så begrep man ju på en gång vad som höll på att hända i vårt land. Jag kom dit 1978 så det är ju några år sedan och mycket har tillkommit under de här åren.

Hur många krigsförbrytare, kriminella,och psykopater har vi inte tagit emot under de år som har gått.

Andra vågen Chilenare var ofta kriminella som släpptes av regimen där om de åkte till Sverige.
Jag kände igen hela gäng i Malmö av dessa, ofta narkomaner och kriminella. Minns bara det sk tortyrmordet där flera av dessa åkte in på 10 års fängelse.

Romerna i Rosengård var tvungna att vända sig till mydigheterna och begära hjälp med sina ungdomar . Romer har i alla tider skött sådant själv men nu gick det inte längre. Ungdomarna höll på att knarka ihjäl sig ! De höll i försäljningen av heroin men började injicera själv sen var det kört!
Kostar inte sånt vårt samhälle en massa pengar att fylla våra fängelser med män från andra länder? Kumla-anstalten är full med den typen av gangsters och där kostar den sk vården uppåt 10.000 kronor om dagen!

Vad kostar inte alla bränder idag? Bilar,skolor,garage och all polisinsats överallt! Brandkåren kostar också massor med pengar och allt i onödan.

Vi behöver våra invandrare sägs ofta och visst är det så men då ska man också kunna ta hand om dem när de kommer hit. Att sätta hela familjer i beroende av soss resten av livet är fördärvligt för alla. Även resten av befolkningen vilka tvingas bevittna den politiska bankrutten sittande framför sina tv-apparater.

Det är detta det handlar om men som få vill säga! En felaktig invandrarpolitik med massor med lögner till befolkningen för att inte "väcka ont blod"! Det" dumma folket" kanske då röstar "FEL" i nästa val?

Rödgrönaröran talar vitt och brett om borgarnas politik men inte ett enda ord om vad de var med om att ställa till med under alla de år de satt och bestämde!
Att ta sitt ansvar och kunna göra självkritik är inget de precis kan uppvisa. Hala och fala är de!

Invandringens effekter är ju inget som har kommit precis just nu utan det har som jag säger byggts upp under många år av försyndelser!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate