fredag, augusti 21, 2009

Staten Israel har nått fram till moralisk bankrutt!

23/8 Gräv upp de döda kroppar där man misstänker att organ är tagna till försäljning! Då är det slut på spekulationerna en gång för alla!

Idag ( 22/8) säger vår statsminister följande: – Ingen kan be Sveriges regering att bryta mot Sveriges grundlagar, säger Fredrik Reinfeldt.

Så ska det låta men så tycker jag också att han gott kan ta ett samtal med sin partikamrat från "bunkern" herr Hökmark! Höken må ha vilka uppfattningar som helst men han sitter i EU och företräder Sverige och M och borde kunna lugna ner sig lite i denna infekterade debatt. AB har och ska ha rätt att skriva vad de vill så länge det inte är något brottsligt.

Vem minns inte när Ulf Adelhson gick ut offentligt och ville att partikamraterna inom M skulle säga upp sina prenumerationer på Svenska Dagbladet därför att ledarsidan hade mage att kritisera sittande borgelig regering!!

En tidnings uppgift är att publicera allt de kommer över vilket är av intresse för läsarna. Tidningen ska avslöja och inte förtiga såsom en del politiker i alla tider har pläderat för.

Sverige föll undan för Hitler under andra världskriget, dåvarande samlingsregeringen beslagtog demokratiska tidningar vilka skrev sanningen om nazismen. Chefredaktörerna kallades upp för "samtal" där de åthutades!

Nu försöker Israel att köra samma trix med Sverige och vår tryckfrihet och det är särskilt vämjeligt att det är de som gör så. Lika vämjeligt med en utrikesminister där nere som är så nära att vara fascist man kan vara!

Vissa tror att alla judar är det synd om, de har ju lidit osv. Bland dem precis som bland alla andra finns det gott och ont. I USA fanns det på trettiotalet judisk maffia vilka var lika blodtörstiga som den italienska maffian.

Politiskt råder samma förhållanden i Israel som i världen i övrigt. Extrema grupper finns men skillnaden nu är att de sitter i Israels regering med MAKT!

Staten Israel står vid avgrunden med sin politik och uppfattningar. Fler och fler bosättare tar (stjäl) olagligen mark. Så har det pågått sedan 1948 med krig och elände för alla inblandade.

Nu tycker Israel att vi i Sverige , ja tom. kräver att vi ska slopa vår tryck o yttrandefrihet.
Vår utrikesminister tvingas att tala om för dem det självklara att regeringen i vårt land inte tänker ingripa mot de som publicerar misshagliga artiklar.

Tyvärr så har de flesta vänsterdebattörer inte rent mjöl i tryckfrihetspåsen. De har slagsida i debatten därför att vi som fortfarande har minnet i behåll kommer ihåg deras ställningstagande när vissa tidningar publicerade div. bilder av profeten Mohammed!

Rykten om omfattande organhandel har funnits i många år. Vi vet att Kina har sålt massor med organ från avrättade fångar. I dagarna så avslöjade medierna i USA att flera Rabbiner sitter häktade just för organhandel.
De har tydligen gjort "affärer" med gangsters i Israel, vi får se vad undersökningarna kommer att visa.
Donald Boström skriver i AB att Palestinier kanske har varit utsatta för dessa övergrepp och vill att det forskas i dessa hemska beskyllningar.
Det ramaskri som utbryter från Israel är besynnerligt. Man talar genast om judehat och de Israelvänliga i Sverige stämmer genast upp en kör av motbeskyllningar.

Talet om att Boström väcker till liv de gamla skrönorna om blodsoffer klingar rätt så falskt.

Det enda rätta vore att gräva upp de lik som lämnades tillbaka och obducera dem ! Fattas det organ så vet vi vad som gäller!

Israel har nu i många år fört en politik som enbart plågar andra folk. Död och förintelse för Palestinas folk har fört in på en väg där bara hat och oförsonlighet från bägge håll återstår.
Hamas och andra rörelser föds av denna politik. Är det så Israels folk vill ha det?


Från AB:

Sanslös israelisk debatt

Debatten om Aftonbladets kulturartikel i måndags får nu allt konstigare proportioner. Den svenska ambassadörens famösa agerande har nu tack och lov korrigerats av utrikesminister Carl Bildt. Enligt en intervju i Svenska dagbladet ångrar sig dock inte ambassadör Borsiin Bonnier utan håller fast vid sitt uttalande.

Det om något borde göra henne förbrukad som Sveriges ambassadör i Tel Aviv.

I Israel rasar den högerextrema utrikesministern Avgidor Lieberman och kräver av den svenska regeringen att agera mot Aftonbladet (Haaretz och Jerusalem Post). Den israeliska regeringen hotar med att neka Aftonbladets journalister pressackreditering i landet framöver och journalisten Donald Boström ska få inreseförbud.

Det är sannerligen en bekymmersam bild av pressfrihetens ställning i Israel som nu kommer fram. Det om något borde oroa alla israelvänner som alltid lyfter fram landet som den enda demokratin i Mellanöstern.

Svenska Tidningsutgivarföreningen har nu uttalat sig: Tafsa inte på tryck- och yttrandefriheten!

Den uppiskade hätska stämningen mot Aftonbladet skymmer sakfrågan om den israeliska ockupationspolitiken gentemot palestinierna där bosättningar, murbyggande, isolering av Gaza och ständigt dagligt förtryck är flagranta brott mot internationell rätt.

Läs Peter Kadhammars text i dagens Aftonbladet.


Moderaten Hökmark går via Newsmill ut i ett våldsamt mycket osakligt angrepp på både AB och Boström. Det var längesedan jag såg något så dumt. Så här lyder det:

Om författaren

Gunnar Hökmark är moderat Europaparlamentariker och ordförande för Samfundet Sverige -Israel.

"Det är allmänt känt att judar lever på att suga ut andra. Det finns många rykten om att judar mördar kristna barn under religiösa former. Det talas mycket om hur judarna skadar vårt samhälle. Det finns många som menar att judar styr media världen över. Det är judarna som styr kapitalismen. Det var judarna som låg bakom den kommunistiska revolutionen. Det var judarna som mördade Jesus Kristus."

Sedan 1100-talet har ryktena, påståendena och viskningarna funnits där. Judarna som dödar barn för att suga deras blod. Judarna som ligger bakom konspiration efter konspiration. Judarna som ett ont folk.

Det kom att prägla Shakespeares skrivande och den kristna kyrkans fördömanden av judarna.

Så fick progromerna i Ryssland och i Polen sin logiska förklaring. Vidskepelse, mysticism och makthavarnas vilja av att finna en syndabock för svält, dåliga tider, pestens spridning över gränserna, fattigdom och människors försvinnanden. Alltid juden. Eller rättare sagt judarna. Som ett ont folk som manipulerar, konspirerar och dödar i smyg. Den ryska tsarens säkerhetspolis lät för säkerhets skull publicera den numera klassiska förfalskningen Sions vises protokoll. Och så kom så många att tro, tro vad man hört, vad andra hade hört, vad som sades och vad man kanske ville tro.







Och så kom Nazityskland att lägga skulden för depression och arbetslöshet på judarna, som i en internationell konspiration saboterat ekonomin och bidragit till att förgifta det tyska samhället.

Och så fick vi en återuppståndelse av antisemitism i arabvärlden, präglad av den europeiska antisemitismen med Sions vises protokoll som en grund, nazismens doktrin och gammalt förakt för judarna i med stöd i Koranen. Judar beskrivs i barnprogram som barnamördare och som apor eller svin, värda att döda.

Och så publicerar Aftonbladet en artikel som bygger på vad någon har hört, vad som sades, vad man trodde och vad man var rädd för. Nu om att judar dödar palestinska unga män för att stjäla deras organ i en internationell miljö där just Israel har bristande etiska regler för organtransplantation. Allt bottnande i en kampanj i Israel för 20 år sedan för att öka legal organdonation och den ryktesspridning som det gav. Och som någon hörde, och hörde vad andra hört och vad han ville tro tills det inte var dementerat.

Det finns ingen principiell skillnad mellan den artikel som Donald Boström har skrivit om mördande av unga palestinier för illegal organtransplantation och skriverier som under decennier och sekel har präglat viskningarna, skvallret, påståendena och ryktena kring judar i Ryssland, Polen, Tyskland och Iran. Inga fakta, ingen sanning, bara rykten och misstankar. Aftonbladet utmanar den ryske Tsarens säkerhetspolis ifråga om att sprida rykten om judar. Och det i ett land där vi säger oss att det aldrig får hända igen. Boström och Aftonbladet låter det hända igen.

Det är en skam för alla inblandade. Men framförallt för tidningens ansvarige utgivare. Aftonbladet tar med sin nuvarande redaktionella och politiska ledning steget in i en krets av tidningar och publikationer som tillhört och tillhör mörkrets krafter. Är det förresten inte judarna som sprider den nya influensan? Hur var det med Aids? Är det inte judarna som styr den internationella filmindustrin?

Det saknas inte möjligheter för Aftonbladet att gå vidare på den inslagna banan. Den är inte ny utan gammal och beprövad. Den har lagt grunden för det sämsta i den europeiska civilisationen och den kan inte ursäktas.

Gunnar Hökmark

1 kommentar:

Anonym sa...

DETv har minsann Sverige också - nära nog.

Man tappar andan. Man vill inte tro att det är sant. Det står alltmer klart hur inkompetenta BÅDA de politiska blocken är. Nu framstår självaste vår regerting som nationellt och demokratiskt opålitlig.

TÄNK EFTER nu!!! Dessa palestiner blivit uppsprättade, vartför? "Obduktion"??. På vems uppdrag? De har blivit ihjälskjutna, vad finns där att obducera? Och när då den här organhandelshärvan i USA nystas upp av Boström utbryter full orkan. Antisemitism? Vad f*n menar de? Argumentationen är ju helt osaklig: EFTERSOM det hela är så, förskräckligt måste det vara antisemitiska lögner. Det ju vad de säger. Vilken "logik"! Påståendet avvisas DÄRFÖR attt dess eventuella sanning är politiskt misshaglig. Det är Värsta Inkvisitionens hädelselag, det är den Politiska Korrekthetens åsiktstertror, det är ju förih*lvete Baklänges Vals! Hökmark går an som Stalin mot spioner och förrädare, och Hitler själv mot judar! Han har ju alldeles tappat förståndet och går på den främmande makten Israels uppdrag till generalangrepp mot svensk yttrandefrihet. Folkpartiets Birgitta Ohlsson har som vanligt skämt ut sig, och Lars Ohly har rätt den här gången: ambassadören har gjort sig omöjlig och måste kallas hem.
.
Reinfeldt måste förstå vilken draksådd det här är, hur stora delar av svensk opinion förolämpats av Gunnar Hökmark. Reinfeldt måste även förstå hur hans eget partis nationella lojalitet och demokratiska integritet har dragits i tvivelsmål. Det är outhärdligt. Hökmark måste tvingas att avgå omedelbart. I annat fall är hans parti hopplöst komprometterat, och kan omöjligt komma ifråga för en förnuftig väljare år 2010.

- Peter Ingestad, Solna

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate