torsdag, juli 16, 2009

Två allvarliga ting.

Detta är Natalja Estemirova, mördad av det Ryska maffiasystemet!!

Jag vet inte hur många mord som har utförts i Ryssland med allt från journalister till affärsmän men de är snart oräkneliga.
De som vill stå för sanning och rätt mördas och man finner nästan aldrig någon skyldig. När lillstalin tog makten då började man undertrycka sanningen. Ryssland går mot mörka tider där våld och hot ersätter öppen diskussion och demokrati!

Det andra stora eländet är vårt sk Migrationsverk. De fattar det ena dåliga beslutet efter det andra vare sig de heter det ena eller det andra.
Sverige tror att om man bara byter namn på ett verk så ska det bli frid i huset.
Samma gamla utvisningsverk finns ju kvar och det fungerar på samma sätt vare sig det sitter sossar eller borgare vid makten.
Nu ska man utvisa de Iranier som finns i vårt land vilka har sökt politisk asyl.
Iran är en av de värsta polis och angivarstater världen har skådat.
När statsapparaten går hand i hand med extrema religiösa ledare då råkar människor vilka har flytt från regimen verkligen illa ut om de skickas hem.
Vi vet ju vad som händer i Iran idag, ingen kan komma och påstå att "de inget visste"!

Ska vi upprepa samma sak nu vilket hände de första åren av kriget under Hitler, Sverige hjälpte till att utlämna bla motståndsmän och judar till en säker död i KZ-läger.

Det är en skam för Sverige om man nu utlämnar en enda människa till tortyren i Iran!


PS Just nu den 17/7  Den framstående advokaten och människorättskämpen Shadi Sadr bortfördes på fredagen av den iranska säkerhetstjänsten.
Sadr var på väg till ett stort protestmöte i samband med fredagsbönen vid Teherans universitet när hon föstes in i en bil, berättar ett ögonvittne för TT.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate