söndag, juli 12, 2009

Efterlyst !!


Ratko Mladic går fri fortfarande!

Det finns en belöning på 1 miljon Euro för denne grymme krigsförbrytare men inte ens denna belöning har hjälpt att få honom till domstolen i Haag.
Över 8000 män i alla åldrar sköts och grävdes ner i Bosnien av den Bosnienserbiska armen under befäl av Mladic! Ren utrotning pga av ondska och inget annat. Samtidigt så våldtogs Bosniska kvinnor för att göra dem med barn i en väl planlagd manöver. Etisk rensning och inget annat!
Det här som hände är ytterst svårt att resonera med människor av serbiskt ursprung. De går i taket och har alltid tusen förklaringar ,ofta blir man själv hotad. Samma reaktion blir det om man försöker diskutera Kosovo och politiken omkring denna ministat.

Jag blir alltid så trött när moderna serber börjar tala om SERBIENS vagga.Alltså Kosovo och sen blir det tirader om det stora slaget 1389 precis som om det var igår.
Skulle världens folk resonera på samma sätt så utbröt snart det tredje världskriget, det finns så många konflikter över "orättvisa" gränser!
Ta bara fram en karta över europa från 1917-1935 och dagens europakarta så finns det massor med gränser vilka är ändrade.Inte efter vilket språk eller etnicitet folket tillhör.
I den moderna världen så måste konflikter lösas av FN. Afrika har på sina ställen förfallet till "den serbiska" lösningen av gränsproblem med känt faktum och det blir massmord istället för förnuft!

Om serberna insåg sitt bästa så skulle Ratko Mladic utlämnas omgående.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate