fredag, februari 13, 2009

Fildelning

Kolla kartan över fildelare i hela världen genom att klicka här:
klicka här

När industrin och andra debattsugna har spridit uppfattningen att vi i Sverige är de största fildelarna i världen så motsäger verkligheten som vanligt denna sk "sanning"!

Var och en kan nu gå in på den här sidan och se faktum att Sverige ligger långt nere på listan över fildelare.

Jag håller mig ändå till det faktum att alla undersökningar som har utförts vetenskapligt visar att fildelare köper mer skivor och filmer än andra. Gillar man en artist så vill man också ha skivan, allt annat är skval som man ändå inte skulle ha köpt. Alltså kan inte ett bolag förlora ett enda öre då !

Hur de kan påstå då att de förlorar pengar är en kullerbytta i deras hjärnor. En potatishandlare som tar med hundra kilo dålig potatis till torget får åka hem med den osålda varan på samma sätt som skivbolagen som producerar så mycket skit.
Kvalite har alltid sålt!
Att man kan och bör diskutera sättet att sälja film och musik är ju bra och det är där som bolagen under alla dessa år inte har fattat galoppen, ofta pga av att det har suttit gamla män i ledningen som inte har hängt med i den nya tekniken.

Äldre som knappt kan öppna upp ett mail sitter och fattar beslut där de tror att allting är som förut!
Det kan bara gå åt helvete då precis som hela den sk "marknaden" uppvisar nu över hela världen.
Någon ny "skinande blank värld" kommer vi inte att få någonsin även om det alltid kommer att finnas drömmare som vill tro detta. Men att stoppa ny teknik med förtryckande lagar är helt fel sätt att gå tillväga. Idag finns alldeles för många fina uppfinningar inlåsta i kassaskåpen därför att de helt enkelt är för bra.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate