tisdag, februari 10, 2009

Autonoma Fascist Anarkister

Idag så skryter AFA på sin hemsida att de var modiga i grupp. Ca 25 stycken hoppade på en i deras ögon förhatlig högerextrem man och misshandlade honom grovt. Mordförsök rubricerar polisen dådet som!

Alla kommer ihåg mordet på Björn Söderberg, syndikalisten som mördades av tre killar från extremhögern.
AFA kommer säkerligen att snart hamna i tidningarna också som mördare om de fortsätter på den inslagna vägen.

Under årens lopp så har de mer och mer tagit efter fascisternas mönster och det börjar se riktigt illa ut nu!

De här metoderna praktiserades av Mussolinis "stormtrupper" med påken i handen. Som bekant hade också många fascister en bakgrund i den italienska vänstern och i synnerhet den syndikalistiska rörelsen.

Att ge stryk ger tydligen en del yngre män någon form av tillfredställelse .
KFML (R) paktiserade sk proletärt våld på sjuttiotalet ,överföll de som var misshagliga i deras färgade glasögon.
Att gå ut till allmänheten med påståendet att man är en ANTI-fasciströrelse när man tillgriper våld och misshandel ter sig rätt så löjligt i allmänhetens ögon.

Så här skriver de på sin sida:

"
AFA Stockholm agerar mot rasistiska partier
De senaste två veckorna så har de rasistiska partierna Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna hållit torgmöten i Stockholm.

Sverigedemokraternas torgmöte den 25/1 på Norrmalmstorg utannonserades några dagar innan och Nätverket mot rasism kallade till ett protestmöte för att störa dem. Detta lyckades väl, drygt hundra deltagare överöste Sverigedemokraterna med slagord, ägg och en och annan sten. De insåg snabbt att det inte var någon idé att fortsätta och packade ihop efter en timme.

Den 8/2 hade Nationaldemokraterna under ett massivt polisuppbåd vågat sig ut från Södertälje till Stockholms innerstad. De hade även släpat med sig aktivister från det öppet nazistiska info 14 samt uteslutna medlemmar ur svenska motståndsrörelsen. Den demokratiska fasaden som Nationaldemokraterna förut försökte försvara har de övergivigt. Alla medel är nu tillåtna för att hålla några aktivister kvar i det sjunkande skeppet under Marc Abramsson.

Den stora polisnärvaron gjorde det svårt att agera mot mötet som hölls. Därför valde vi en annan strategi. Vi attackerade utanför nd:s partilokal i Rågsved. När Vavra Suk kom dit attackerades han och hans bil, partiets ljudutrustning samt propaganda förstördes och en handdator konfiskerades.

Att polisen ihärdigt försöker skydda nazister och rasister är ingenting nytt. Och det är heller ingenting nytt att AFA Stockholm knappast låter sig hindras utav detta. Vi attackerar när vi anser att det är som lämpligast, vare sig det är på en fascistisk aktivitet, vid deras partilokal eller i fascisternas hem.

Nationaldemokraterna bedriver nu en kampanj för att få presstöd till sin tidning, Nationell Idag. Detta skulle medföra att stora summor pengar pumpas in i fascistiska grupper i Sverige.

En rörelse som har som uttalat mål att rasera allt det som arbetarrörelsen tillkämpat sig. De vill bygga upp ett samhälle där fria arbetarorganisationer krossas och där fackföreningar står under statlig kontroll för att tjäna den härskande klassen. Det är därför som AFA Stockholm attackerar organisationer och partier likt dessa. Vi kan nu även tillkännage att vi har kommit över hela prenumerations registret till Nationell Idag. Detta kommer att offentliggöras om en månad. Om du känner att du inte längre är särskilt sugen på tidningen så är det bara säga upp prenumerationen och sen mejla oss så kommer du att strykas från listan.

/ AFA Stockholm"


I vårt land har vi något som heter tryck och yttrandefrihet och frihet att demonstrera. Har man sökt tillstånd och polisen har godkänt detta då ska också demon kunna genomföras utan överfall från andra. AFA anser det är rätt att med våld stoppa en lagligt sökt demo. De gör så som Hitlers SA-trupper gjorde på trettiotalet mot socialisternas demon. Är det demokratiskt ?

Nej AFA ger ju på ett öppet sätt numera även i skrift att de lämnat demokratin.

Tänk er tanken att sådana krafter skulle styra ett samhälle. Folk skulle liksom i Talibaners land styras , åthutas , skymfas,bli slagna osv. Pol Pots soldater var av samma kaliber. I Rosengård Malmö finns det små grupper av Talibaner som kräver slöjan på! Vem finns i deras närhet när det blev kravaller och hjälpte till? Jojo , nya avläggare till Svarta Katten folket dvs numera AFA-Malmö.

De är de nya kommisarierna ! Sätt på er skärmmössan med röda stjärnan och marchera i takt . Gå ut på er mission och ge oss andra order vad vi får tycka ,vad vi får göra,vilka vi får umgås med osv.

PÅ med svarta skjortan och följ era läromästare!

Den 15 feb skriver Expressen en ledare om AFA:
"Den stora polisnärvaron gjorde det svårt att agera mot mötet som hölls", skriver antifascistisk aktion (AFA) på sin hemsida, angående ett torgmöte de högerextrema Nationaldemokraterna höll för en vecka sedan.
Med "agera" menar AFA att använda våld.
Och när mötet var över och polisen utom räckhåll agerade man mycket kraftigt. Nationaldemokraternas partisekreterare Vávra Suk överfölls med stenar och påkar av ett stort maskerat gäng som tillhörde AFA enligt organisationen själv. Det här är en del av en ny otäck strategi.
Allteftersom högerextrema manifestationer fått större polisskydd slår AFA till efteråt, ofta i hemmet.
Enligt SÄPO riskerar utvecklingen att få dödlig utgång. De rasistiska våldsverkarna använder samma strategier. 
Men varken de eller samhället omkring hymlar med vad de är för några - fascister.

Bara fascister kan använda sådan terror för att uppnå sina politiska mål.
AFA kallar sig däremot antifascister, och påfallande ofta sluter media upp bakom denna missvisande beteckning.
När AFA meddelar att man beslagtagit ett register över prenumeranter av Nationaldemokraternas tidning - och hotar dessa - förs tankarna snarast till nazistiska arbetsmetoder.
Kampen mot fascister som Nationaldemokraterna är oerhört viktig. Men AFA:s metoder är inte bara djupt förkastliga, utan också kontraproduktiva.
Våldet stärker bara högerextremisterna. De berörs inte av grupper som attackerar dem på deras egen planhalva. De är däremot känsliga för motstånd från det vanliga folk de säger sig slåss för.

AFA:s våld väcker 
i stället sympatier för högerextremisterna och fjärmar vanliga människor från kampen mot dem. Det behövs en bredare uppslutning i kampen mot den framväxande högerextremismen och det medföljande våldet. Annars blir fältet fritt för AFA:s våldsverkare.
För deras övergrepp kan det aldrig finnas några ursäkter. Den överslätande attityden gentemot vänstervåldet måste upphöra.
Samhället måste skydda de högerextremas rätt till sina sjuka åsikter, man får hoppas att SÄPO håller våldsvänstern under noggrann uppsikt.
AFA har gång på gång visat prov på sin brutalitet. Deras våld måste stoppas innan det tar livet av någon.


1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken intressant blogg du har!

Kika in på I Love Travel för reseinspiration.
Ha en bra dag!

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate