måndag, december 01, 2008

Nationalism av sämsta märke



Våra grundläggande mål:

1, Sverige skall även i framtiden vara svenskt: Endast människor som tillhör det västerländska genetiska och kulturella arvet, där de etniska svenskarna ingår, skall kunna vara svenska medborgare.

2, Sverige skall styras av svenskarna: Icke-svenskar skall ej tillåtas ha maktpositioner inom det svenska samhället.

3, Sverige skall styras för svenskarna: Alla politiska beslut skall utgå från vad som är bäst för de etniska svenskarnas intressen.

Vi svenskar består i förlängningen av en mängd stammar som har slagit sig samman. I grund och botten är vi exakt samma människor som för tusen år sedan brukade samma jord. Det är samma gener och samma blod. I grunden finns enskilda individer. Dessa är unika men ändå en del av något större. Varje individ kommer ur en familj. När individen vuxit upp har han eller hon genom giftermål och barn länkat samman sin familj med en annan familj. Två släkter har förenats i en ny individ som så småningom växer upp och länkar samman sin historiska bakgrund med en annan individs. På så sätt hänger den enskilda individen samman med alla andra individer och bildar inte bara ett samhälle utan en del av ett och samma folk. Man har ett gemensamt förflutet men också en gemensam framtid. Alla människor man möter kan genom det avancerade mönstret av släktband någonstans i det förflutna ha gemensamma stamfäder och någon gång i framtiden kan dessa båda individer som idag är totalt okända för varandra vara del av en och samma släkttavla för ett barn från en kommande generation.

Vi är ett folk. Folket är dagens ätt. Genom århundradena har folket utsatts för angrepp utifrån och agerat som en ätt för att försvara sina individer, sin mark och sina egendomar. Ibland har folket letts av individer som inte haft folkets bästa för ögonen. Det har lett till lidande och onödiga konflikter, men det har också lett till folkligt motstånd och omvälvande kamp. För kampen har alltid varit närvarande.



Ovan är citat från Folkfronten ,ett parti på yttersta högerkanten. Varför man alltid säger "höger" om dessa partier är egentligen fel eftersom de har lika mycket socialism på sin agenda.
De som studerar det Tyska nazipartiet upptäcker rätt snart att det var ett tydligt vänsterparti med nationalism som främsta kännetecken.

I sitt partiprogram så säger de att "bara svenskar" ska få vara medborgare i vårt land liksom att "bara svenskar " ska få styra landet.

Hur man kan komma fram till något så dumt är en gåta. Inavel ska alltså vara det bästa för landet! Den som vet vad inavel leder till vet att allehanda sjukdomar och imbicilla individer framföds. I alla "stammar" ? behövs friskt blod. (gener)

Den svenska socialdemokratiska flumskolan har tydligen lärt dessa människor i det här partiet att vi har samma gener som för tusen år sedan och bakåt.
Vi kan ta den "ärorika" vikingatiden som exempel. I vår del av Europa bodde inte mer än ca 500.000 människor högt räknat. Det fattades arbetskraft och man rövade helt enkelt folk från andra länder . Polen ,ryssland,baltikum mfl länder fick åderlåtas och folk togs hit.De fick leva som slavar för att längre fram friges som fria bönder. Massor med finnar kom över till sverige under alla dessa århundranden liksom människor från många andra delar av Europa.
Alla genetiska undersökningar påvisar detta , det finns till och med i Bohuslän ättlingar till folk från Egypten!!!

Folkfronten och liknande organisationer vill så gärna tro på vad de säger men de har helt fel.
De här apliknande bråken mellan olika grupper(höger-vänster?) tex de igår i Lund påminner mer om vad som händer mellan olika "stammar" i Afrika!

Vi behöver människor till vårt land inför framtidens brist på arbetskraft. Det som är och har varit fel är hur man tar emot människor . (Rosengård )
Arbete måste ordnas, språket måste läras in osv.
Gangsters ska utvisas när de har straffats.
Att få in nya tankar och seder i Sverige är bra och har alltid förekommit. Se bara på matkulturen med mycket grönt som har kommit för att stanna. Kokta morötter och ärtor är ett minne blott tack o lov!
Vi har fått författare av rang med ursprung i andra länder, tack o lov. Inom musiken inte minst också, se bara på underbara Kent !

Så här skulle jag kunna rabbla upp massor med influenser från andra kulturer som har berikat vårt land men jag tror nog att läsaren vet det här redan så jag avstår.

Folkfronten gör reklam för ett närstående internetbolag som ska bli "det största" på webben att sälja olika grejor. De saluför ren nazilitteratur liksom "allvitmaktmusik" som finns!
Av historiska skäl säger de! Sånt skitsnack, skäms de över sina lärofäder kanske??
De är ju ett Nazistparti , kan de inte stå för det öppet ?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate