tisdag, december 30, 2008

Hamas spekulerar i döden

Idag så kom uppgifterna ut att Egypten hade lovat Hamas att ta hand om skadade men Hamas sa nej. Egypten har förått Hamas är deras inställning och då får inte svårt skadade ens vårdas i Egypten.
Sådan är de extrema i sina uppfattningar. Skrämmande!
Hamas har icensatt hela denna våldsamma utveckling med berått mod eftersom de inte bryr sig om människoliv.
De vill ha massaker eftersom de tror sig tjäna politiskt på detta. Med sina raketangrepp så visste de att Israel skulle slå tillbaka hårt. Israel har verkligen uppfyllt den rollen och det är hemskt att se alla dessa oskyldiga dö.
Nu vet vi ju sen gammalt att Hamas hela tiden lägger sina anläggningar där de civila bor och det är märkligt kan man tycka att inte de boende genomskådar dem eller så har de gjort detta men varken kan eller vågar göra något åt det.
Så som Hamas mördade Fatahmedlemmar så är väl folk rädda.
"Dessa satans mördare" sa Olof Palme i sitt berömda tal när USA bombade Vietnam, idag hade han kunnat sagt detta om många andra.
Hamas kamrater i Afghanistan skickade en självmordbombare till att avrätta en massa skolelever för några dagar sedan. Då hör man inte ett ljud från de som alltid ställer sig på Hamas eller Talibanernas sida bla en tidigare socialdemokratisk försvarsminister i vårt land.
Skam över sådant!

Det var en sorgens dag när Fatah förlorade valet i Gaza och Hamas kom till makten. De är kallblodiga mördare till skillnad mot Fatahs folk som försöker att förhandla med Israel.
Att komma fram till en förhandlingslösning är den enda vägen för ett fritt Palestina. De måste erkänna staten Israel på samma sätt som Egypten har gjort.
Fred i mellanöstern är den enda vägen ut ur alla kriser.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate