måndag, november 24, 2008

Eskilstuna 1972


Jag satt och såg på "Livet i Fagervik" ! En trevlig serie som jag inte missar ett enda avsnitt av. Mänsklig värme
och vanliga bekymmer som vi alla har någon gång i våra liv. Så förstås också härlig KÄRLEK!

I kvällens avsnitt så dök det upp en man som hette Rolf ,jag tyckte att jag kände igen honom på något sätt. Funderade fram och tillbaka under det jag tittade. Då dök det också upp en gammal Fria Proteatern skådis som jag också hade haft hemma hos mig i början på sjuttiotalet, Stig Engström. Stig är lätt att känna igen för han är sig ganska lik. Sedan när namnen rullade fram så stod där tillslut det jag funderade på, Thomas Roos!!

Han var med i något som kallades för "Modellteatern" i Eskilstuna. De var en mycket bra och trevlig grupp med skådisar som vi inom "vänstern" i Eskilstuna samarbetade med. "Folkets Teater" bildades av kulturintresserade och vi visade massor med god teater under årens lopp. Lars Rudolfsson var också medlem i Modellteatern och hans vidare arbete landet runt är vida känt idag. En mycket duktig regissör som har satt upp många stora pjäser bla i Malmö.
På bilden så är mannen i röd kostym Thomas Roos men jag måste erkänna att jag inte kände igen honom i kvällens föreställning!
Å andra sidan skulle nog inte Thomas känna igen mig heller idag.
Så går det med oss alla när årsringarna läggs på oss som har förmånen att leva fortfarande.

PS mina två döttrar Alice och Åsa finns med på den här bilden också!!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate