fredag, augusti 29, 2008

Vissa bilister är helkorkade!

Det finns en gata i Gubbängen som heter Panelvägen och där ligger en idrottsplats!
Här kunde historien sluta men så är inte fallet. Curlingföräldrar kör sina barn dit för att de ska spela fotboll men alla som bor i slutänden av denna gata är så trötta på hur hänsynslösa dessa bilister är.
Det är en kort vägstump, trång av bara den och många barn bor där. Det är mycket störande för allla boende så kommunen ordnade efter mycket bråk från de boende en parkeringsplats på skolan bredvid. Satte upp skyltar nere på Panelvägen om denna parkering. Det råder både stopp och parkeringsförbud i slutänden eftersom det är en vändplats för ev brandbilar och ambulanser.
Nej då, dessa bilister till och med parkerar där nere. De boende försökte i våras att snällt tala med dem men de flesta vägrade att lyssna. De får böter på 700 kronor men det tycks vara piss i Missisippi .(Hur har folk råd)
Idag när jag gick förbi så hade en sån där självisk krake fått böter. Nå, vad gjorde han då? Ja , resultatet ser ni här på min blogg. Han kastade lappen på marken! Då blir det ännu dyrare i slutänden!
Hur dum får man vara som bilist egentligen? Hur kör en sån individ ute på vägarna?

1 kommentar:

Therese sa...

Haha ...jaa jag säger då det =)

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate