torsdag, augusti 14, 2008

Fred i vår tid!




Om du vill läsa texten från Svd som jag har lagt i början så ska du som vanligt klicka på texten liksom man klickar på de bilder som finns för att få dem i lite större format!

Nå, varför lägger jag ut bilden på Mr Fred! Chamberlain kom hem till England efter förhandlingar med Hitler och då utropade han de beryktade orden , fred i vår tid! Vi vet ju hur det gick sedan!!
Vår moderate försvarsminister är tydligen anfäktad av samma blåögda sjuka som Mr Chamberlain verkar det som när man läser eller hör på vad han säger.
Tyvärr verkar hela den borgeliga riksdagsgruppen att sluta upp omkring denna politik.
Idag gick riksskatteverket ut med offentlig kritik ! Regeringen har för mycket pengar i kassakistan och krävde att de skulle göra något med dessa pengar!
Regeringen har alltså sparat så mycket pengar på vårt nerbantade försvar så att det skär i ögonen på en annan statlig myndighet.Gör något med pengarna, säger jag också!
Tex att börja bygga upp vårt försvar igen eller att höja pensionerna för oss som inte har så mycket .
Det finns många hål att stoppa dessa pengar i och med en lågkonjunktur på gång så behöver man sätta igång både köpkraften och byggnation. Kort sagt , pengarna måste börja arbeta!!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate