lördag, augusti 30, 2008

Familjen Adelsohn


"Den före detta moderatledaren Ulf Adelsohn uppmanar vänner och bekanta att bojkotta SvD, vars debatt- och ledarsida han menar ligger bakom regeringens sjunkande opinionssiffror. Även nyhetsbevakningen kallas vinklad. Men kritiken tillbakavisas av SvD:s tf ansvarige utgivare."


Dessa blåa citat är tagna ur Svd! Regeringen backade och det visar sig att fru Adelsohn körde med falska skrivningar. Använde sig av Jämtlandsversionen, d.v.s. skyllde allting på EU!

Eu skulle ha sagt si eller så om presstödet. EU sa inte ett jota i verkligheten.

NÅ, är det så unket att herrskapets diskussioner vid frukostbordet utmynnade i att ministern lät sig påverkas av surgubben sin? Att ta bort presstödet för både SKD och Svd hade inneburit dödsdomen för dessa tidningar.

Under allt det här ligger den stora koncernen Bonnier med Dagens Nyheter som strävar efter monopol i Stockholm. I Malmö äger Bonniers den stora draken SDS! Lobbing kallas det som Bonniers håller på med!



"Regeringen genomför inte det omdiskuterade förslaget om en kraftig nedtrappning av storstadsstödet till Svenska Dagbladet och Skånska Dagbladet. Istället ska en ny och öppen prövning göras i Europakommissionen utifrån de presstödsnivåer som riksdagen beslutade om 2006, skriver kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth"

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate